STORMAR

Hejhej allihop!

Idag kan man verkligen säga att det stormar ute, dom hade ju varnat för att det skulle bli storm här igen (sist vettesjutton om man märkte av den direkt..) men nu märker man mycket mer, och regnar gör det också. Det regnar sånt där regn som gör ont när det träffar en, dessutom kommer ju regnet från alla håll o kanter. Dom varnade ju också för att de som bor nära hamnen inte ska gå ut, men så nära bor vi inte ändå, tar ändå 25-30 minuter att gå till hamnen så det är nog lugnt. Lite orolig för vattnet nere vid kajen bara eftersom det var ganska högt redan för några dagar sedan.

Annars så är det lugnt här, allt knallar på som vanligt och Thomas och hans arbetskamrater på avdelningen fick behålla sina jobb och det är ju tokbra :) Sitter o väntar på att han ska komma hem nu, han är med sin arbetskamrat o ser på någon slags finsk krigsfilm eller nåt sånt...(oj nu blåser det ordentligt utanför) Så ska vi äta något när han kommer hem.

Skolan går också bra, väldigt mycket att göra bara, huvudet känns som det snurrar runt ordentligt av allt o sen håller jag ju på med teorin till körkortet också.

Jo häromdagen så försökte jag lära Thomas hur man äter en semla på rätt sätt (hetvägg), men han hängde inte riktigt med i konsten o tyckte till slut att man kunde äta den som vanligt..:( Skandal säger jag då ;)

Ät en semla med varm mjölk...visst..men det kommer mycket till! Fråga om ni vill ha råd o tips :P

Kommentarer
Postat av: Jessie

Hur äter man en semla på rätt sätt ?

Kram Jessie

2008-02-02 @ 22:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0