TJOHO..ELLER NÅT

Så var återigen fredag, vart sjutton tar tiden vägen egentligen?

Iaf, dagen började med att jag tvättade. Tycker det är ganska skönt att få första tiden på morgonen eftersom man har det gjort sedan. Dessutom är det ganska tomt på folk då så man kan springa runt lite som man vill. Idag var det iofs folk, men trevligt folk så det var lugnt.

Sedan så ringde min kompis Cissi som jag inte pratat med på en hel evighet o det var så skoj! Jag saknar henne o ungarna jättemycket så vi måste träffas snart! Hon e så go :)

Nageltjejen ringde och hade en tid till mig och det var bra eftersom min nagel hade lossnat tokmycket (efter bara 1 vecka). På väg in mot stan tänkte jag att jag skulle slänga soporna, så jag tog alla påsarna o drog med dom till soprummet. En tung påse innehållande massa kattsand o sen den där kompostpåsen jag avskyr.
I soprummet ställer jag upp dörren som jag alltid gör, slänger skräpet o går bort till komposten, plockar ur påsen ut plastpåsen bara för att hela underbara kompostpåsen går sönder i botten o det flyger matrester lite överallt.
Suckar.
Går bort o hämtar en massa pappersgrejer som jag börjar plocka upp maten med, och fler kompostpåsar. När jag står där o håller på som bäst så kommer en gubbe med rollator in. Jag hälsar o sånt som man brukar göra, och då börjar han fråga varför jag har ställt upp dörren så.
(Dörren är uppställd med den där grejen som finns där nere, så man brukar ställa upp en dörr)
Jag säger att jag alltid ställer upp den så eftersom jag inte brukar vara där inne så länge. Då blir han småsur och säger att det finns en krok som jag ska sätta fast den i istället för så som jag ställt upp dörren kan man ju faktiskt inte göra. Jaha, säger jag och förklarar igen att jag ställer upp dörren så jag gjort nu.
Då blir han sur o säger att man inte kan ställa upp dörren så...och så fortsätter han men då var jag redan på väg därifån eftersom jag bara kände, nej, jag orkar inte. (men jag hann faktiskt plocka upp all kompost :)

Åkte in till stan med min nagel, hon fixar till dom andra lite granna också o tar inte extra betalt.
Det hjälpte min dag känner jag.

Nu är jag trött..men det är fredag :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Gumman, lite av din tid försvinner på msn när vi sitter och pratar strunt, hihi =)!
Men tiden på msn är betydelsefull.
Glöm inte att läs min uppdatering i bloggen, du finns med där =).

Kram Jessie "Chucky87"

2008-01-15 @ 23:25:04
URL: http://chucky87.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0