SKRÄCK

Min sambo är för det mesta helt tokunderbar...men det finns ett undantag dock...

Alla som känner mig vet att jag älskar att se på skräckfilmer, jag tycker det är helt underbart. Även Thomas fick lära sig detta ganska snabbt eftersom vi på vår första dejt såg på en skräckfilm där det var en gubbe med en massa spikar i huvudet (nej, vi är inte som alla andra ;)
Han lärde sig också ganska fort hur han skulle komma undan.

Ett exempel på det är när vi en kväll hyrde Grudge 2, och det inte tog lång stund förrän älsklingen hade somnat, bara för att vakna ca 1 timma senare, fråga om hon tjejen på tvn var hon som var med i början, för att sedan somna om lika fort..

Men nu har han kommit fram till ett annat bra sätt att få mig att inte vilja titta på skräck på kvällen/natten.

Ser jag en skräckis sent när det är mörkt ute så blir jag ganska lättskrämd, minst sagt. I helgen såg vi the Ring 2, eller Thomas såg litegrann o sen somnade han, och jag såg fram tills att Thomas gick o la sig (inte tänkte jag sitta uppe själv o se eländet med tanke på hur lättskrämd jag då är). Älsklingen min tyckte ju att det var lite småskojsigt att jag inte vågade sitta uppe själv, och när jag kom in i sovrummet så började han spärra upp sina ögon och leka zombie.
Inte skoj.
Jag blev smått irriterad och sa till honom att sluta, men tydligen var mina reaktioner väldig roliga så  då lekte han zombie igen.
Bara jag skulle från sovrummet till toaletten så tände jag upp alla lampor på vägen eftersom jag totalvägrade att gå dit annars.
Och vad händer när jag kommer in i sovrummet igen? Zombien var tillbaks....

Allt var frid och fröjd fram tills igår då vi såg bodysnatchers. Ingen direkt äcklig skräckis, men monsterna ställer sig o skriker på ett speciellt sätt och sträcker fram handen o pekar. Och vad möts jag då av i hallen lite senare?

En pekandes, skrikandes älskling som inte kan sluta skratta...tur för honom att han är så söt

Kommentarer
Postat av: Katta

skrattar Ja jag är GLAD att min gubbe inte gör så där för då har jag ALDRIG vågat ha lamporna släckta i lägenheten sen!

Jag blev ju mörkrädd bara av att se End of Days och det är en actionrulle.... ASG

2008-07-15 @ 21:27:50
Postat av: Linda

Haha va kul! Jag avskyr skräckfilmer, tror nästan aldrig jag har sett någon, men skulle nog ha mardrömmar i månader eftersom jag fortfarande inte gillar scream :P. Kramar

2008-07-16 @ 07:44:40
Postat av: Pillan

skrattar han låter juh dödsskön... precis något sådant som min käram an skulle kunna få för sig att göra bara för att reeta mig :-D

2008-07-16 @ 10:39:25
URL: http://pjatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0