DENNA DAG...

Ja..vad kan man säga om den? En hel del kanske?
Jo..faktiskt

Lillgrisen var go o glad imorse (vad jag kan minnas iaf) och åt sin kanelkryddade gröt med god aptit. Sen sov han, men vaknade..precis innan våra bästa år!!! *sucka* Då var han inte glad, det minns jag iaf. Han ville inte ens titta på ski...programmet med mig utan ville bara gråta.
Hade mina misstankar om varför och de stämde ganska bra när jag efter stund la honom igen och han slocknade som en liten tok.

Men, när han vaknade för andra gången så var han som en liten solstråle och låg och skrattade för glatta livet. Så vi åt lite lunch. Alex fick fisk medans jag också åt fisk..med en massa grönsaker *nyttig*
Tänkte ta en runda i skogen efter men jag fick sån jädrans magkatarr, har haft det några dagar nu men så kände jag att; nej, jag kan inte vänta tills imon, jag MÅSTE ha något för det NU!

Tog soporna på vägen. Hela påsen med matrester bara exploderade i soprummet och det låg oliver och kaffe och allt möjligt överallt efter det. För ovanlighetens skull hade jag också vart duktig och glömt papper hemma, lovley. Hittade dock en gammal tvättlapp i skötväskan som jag använde (efter att jag försökt samla upp allt med de påsarna som låg där nere). Behöver jag nämna hur gott jag luktade efter?
Knappast..

Sen så bar det hemåt igen för tvätt av mig själv samt ombyte. SEN kunde vi fortsätta mot apoteket =) Så det gjorde vi.

Väl där så glömde jag köpa hälften av det jag skulle ha, härligt det med. Bort till Hemköp...och jag frågar mig själv varje gång; Varför går jag dit? Den affären suger så fett så det är pinsamt.

Som idag så kom jag knappt fram genom affären eftersom det stod stora pallar, halvupp packade, små upp packade, tomma kartonger. Ja..fy sjutton. Att dom inte skäms.
Sen väl i kassan så kom jag knappt fram med vagnen eftersom det var så mycket korgar så jag fastnade, men det mesta går att lösa med lite våld (missuppfatta mig inte nu) och en stor portion tålamod och lite tetriskunskaper. Så vi kom förbi, och möttes av en alldeles förtjusande kassörska som inte ens kunde unna sig ett hej eller ens titta upp. Lusläste kvittot efter, måste göras eftersom det är mer vanligt att de slår in fel grejer än rätt. Men den här gången blev det iaf rätt, tur det.

Så hemåt igen där lillgrisen inte var sådär jätteglad men det har ordnat upp sig nu. Han testar sina röstkunskaper (har börjat skrika som en liten tjej..högt dessutom) och har lekt lite med bilen han fick från Moster Madde o Eric.

Kommentarer
Postat av: Linda

Måste bara påpeka att de inte är kassörskornas fel om de står fel på kvittot. De är personalen som jobbar på golvet som ska ändra i datorerna. Så nu vet du ;). Kramar

2009-04-21 @ 08:10:42
URL: http://livetsomlinda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0