DOKUSÅPAN BABYSIMMET - GRODAN



Resumé: I förra episoden så gjorde Alexnder för första gången ett torpeddyk och det gick toppenbra! Dessutom så gjorde han några dyk från mattan och övade på att hålla sig i kanten, vilket resulterade i att han hamnade under vattnet x antal gånger

I Dagens Episod: Återsim igen för att ta igen den andra missade lektionen. Bara att öva på det som gjorts innan. Dessutom: Film!

Lundbybadet igen. Denna gång var pappa Thomas med och skulle titta på eftersom han kände att det kunde vara trevligt. Omklädningsrummet var inte fräscht idag heller, men bättre än förra veckan då det låg gamla kissiga (!) trosor under bänken.
Usch
Kerstin och Alexander gjorde sig iordning och traskade bort mot poolområdet där de skulle vara. Eftersom det är babysim så måste vattnet vara minst 32 grader, vilket Kerstin tycker är väldigt skönt eftersom det annars är väldigt kallt i simhallar. De bockades av på listan och gick ner i vattnet.
Som alltid så sjung de namnsången och denna gång så valde Alexander att sparka med benen. Många av de större barnen ville dyka och hoppa, inget som Alexander är sådär överförtjust i, men han härdade ut.

Det blev efter sången dags för fria aktiviteter och Alexander gjorde ytterligare ett torpeddyk och han var så duktig lillgrisen! Sen skuttade Kerstin och Alexander bort mot Thomas som stod vid kanten. Utanför simhallen var det livat eftersom det var fotbollsmatch. Lundbybadet gränsar precis mot Häckens hemmaarena och dagen i ära så var det Häcken-Malmö FF. Folk utanför tyckte det var skojsigt att titta in så bebisarna och barnen hade lite åskådare.

Men för att återgå till lektionen...Alexander gjorde 2 dyk från mattan varav det andra gick sådär. Han fattade inte riktigt att han skulle simma utan bara viftade lite med armarna under vattnet tills Kerstin drog upp honom. Men han brydde sig inte direkt..De övade sig lite på att hålla i kanten och tro det eller ej, men jäses vad duktig han var! Han höll sig ovanför ytan säkert 1-2 sekunder innan han inte orkade mer. Stora framsteg bara sen förra gången! Då blev Thomas och Kerstin mycket stolta.

Alexander plaskade även runt en del i ringen och jagade en rosa bil som kunde spruta vatten. Det var ungefär det som de hann med under lektionen.

Men Kerstin hörde en grej sen efter i duscharna som gjorde att hon blev glad. En mamma med sin son som kanske var 3 eller äldre;
"Nu låter vi bebisarna duscha först för de bli så kalla annars. Vi kan vänta för vi fryser inte lika mycket som de gör"

TACK!

I nästa episod av babysimmet: Kommer det hända något nytt? Dessutom ska Alexander testa sina coola simglasögon för första gången, hur kommer det att gå? Är det roligare när man kan se mer under vattnet?

Missa inte nästa spännande episod av: DOKUSÅPAN BABYSIMMET - GRODAN

 

Follow emoen

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ny spännande tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-hemligt-paket-varde.html



Hemligt paket (värde 500kr) från Rebuz Kidz ligger i potten :)



Ha en jättebra dag! Kram

2009-04-08 @ 10:31:09
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0