GOD MORGON!

eller inte! =) (japp, nu tänker jag klaga ÄNNU MER bara för sakens skull) Trodde ju att jag hade löst detta med sömnen

Min lille underbara son har knappt sovit inatt. Eller jo..sovit har han nog gjort. Men han har lekt väderkvarn på samma gång vilket gör att han inte får den sömnen han skulle behöva.

Stackarn kunde inte somna igår så han låg vaken ett tag. Sen började han gallskrika mitt i natten och var praktiskt taget otröstbar. Bytte till en varmare pyjamas för att se om det fungerade, under tiden fick Thomas försöka lugna honom. Efter ett tag så fick vi honom att komma till ro igen men hela natten låg han och gnydde och betedde sig som om han var vaken fastän han sov.

Vaknade klockan 6 (puh) så det var bara att gå upp med honom.

När vi skulle äta gröt kom vredesutbrott  #1. Vi var tvugna att byta blöjan innan gröten eftersom det hade hänt en del där. Detta var ju verkligen inte populärt nånstans så det blev skrik och gap. Erbjöd honom strumporna att leka med eftersom han brukar tycka det är skoj, men de åkte ner på golvet och följdes av mer skrik och gråt.

Nästa vredesutbrott kom då jag tog ifrån honom vattenmuggen eftersom han skulle kasta ner den på golvet hela tiden. Inte populärt men det gick ändå över rätt snabbt.

Sen märktes det hur trött han fortfarande var eftersom ögonen blev ganska röda och han bara satt..skrattade lite sporadiskt åt saker men lugn var han =) Han är redan som en tonåring haha

Nu ligger han och sover (tog inte lång tid innan han somnade) och jag ska nog gå och lägga mig en stund jag också.
Senare blir det kanske att gå till öppna förskolan. Har inte vart där på så länge nu så det känns änna lite nervöst..

Har ni sovit gott inatt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0