PÅSK 2

Påskdagen

Denna dag så skulle vi egentligen ha träffat Thomas kompis, men han ringde aldrig så det blev liksom inte av då.

Istället så hade Thomas mamma bestämt med sin kompis att hon och familjen skulle komma över så vi kunde ta en fika allihop. Det är nämligen så att en av hennes (kompisens) döttrar med sambo också bor här i Göteborg och det har vart ett fasligt prat om att vi ska träffas och fika hela tiden. Grejen är att vi har liksom aldrig pratat så om det utan det är väl mest föräldrarna som tyckt det skulle vart kul. Och den gamla vanliga visan "vi ringer" jada jada, ni vet =)

Men så tyckte dom väl då att det var dags att vi iaf träffades. Så på eftermiddagen så anlände de och Alexander sov sin middag (vilket han verkligen behövde då han hade börjat både mat- och sovvägra) Han hade fått en jättefin present av Christina och Torsten (vän med man) nämligen en elefant som var en speldosa. Den spelade "Blinka lilla stjärna" och Alexander tyckte den var superrolig sen när han vaknade. Det fikades och pratades, givetvis satt vi ute på verandan i det fina vädret, och det var faktiskt mycket trevligt.

Dock var det ganska synd om lillgrisen som inte alls var på sitt bästa humör. Allt som hände runtomkring började verkligen ta på honom och han ville liksom inte riktigt. Men vi skulle ju hem dagen efter så jag hoppades att han skulle klara sig tills dess, dagen innan, lördagen, hade ju vart lite si och så också.

Stackarn =(

Kommentarer
Postat av: Ulla

Hej, visst fär du vara med men vart har du gjort av bilden? länken du skickade funkar inte?

Mvh/Ulla

2009-04-16 @ 17:26:34
URL: http://Ladyinblue

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0