ANGÅENDE MELODIFESTIVALEN

Igår gjorde jag o Thomas vårt bästa för att undvika melodifestivalen. Det är liksom inte samma grej och den suger riktigt fett nu för tiden.
Så vi hyrde film, en riktigt bra skräckis som hette "The messengers". Kan varmt rekommendera den om ni känner för att hoppa till några gånger (Alexander skrattade ganska gott åt mig).

Eftersom vi numer är en småbarnsfamilj och risken för att somna på soffan är överhängande stor på kvällarna så satte vi på filmen vid 18.45-tiden nånting för att orka se hela.
När filmen sen var slut så var klockan bara 20.20 och jag insåg att vi faktiskt skulle hinna se en stor del av melodifestivalen också. Så skiten åkte på ändå *muttrar lite*

Ooooch som man kunde tänka sig, EMD och Molly till final. Eftersom detta suger rätt fett, iaf EMD för Molly var rätt bra, men EMD kommer inte vinna, lärde sig ingen läxan förra året? Vi måste ha något ANNORLUNDA

Eftersom jag har en förmåga att tänka för mycket så har jag givetvis många tankar och åsikter angående melodifestvalen;

* Hur kommer det sig att Amy Diamond fortfarande ser ut och beter sig som 12 fastän hon är 17, alltså äldre än Molly Sandén som inte alls ser ut eller beter sig som 12.
* Velvet och BWO, ni kom inte så långt för folk har TRÖTTNAT! Att se samma artister år efter år efter år efter år blir ganska långtråkigt i längden, speciellt när soundet är likadant. Byt ut!
* För att förhindra att exempelvis EMD bara går vidare pga sina fans (för låten var ju inget att hänga i granen om man säger så) så tycker jag att vi inför ett röstningsförbud för småtjejer och hormonstinta tonårstjejer.
* Jag förstår mig verkligen inte på pausunderhållningen. Vad f**, får man visa vad som helst?
* Sparka Christer Björkman. DiLeva skulle vara en rolig ersättare :D

Och sedan en tanke som inte har med Melodifestivalen att göra..men varför visar tv 3 repriser av sex & the city varje vardag kl 17? Det är ju inte direkt rumsrent om man säger så och många yngre människor är hemma vid den tiden och borde faktiskt inte se sånt (nej, det borde dom faktiskt inte)

Kommentarer
Postat av: Katta

Ja, inte är det många låtar som är nåt att hänga i granen precis. Hörde du Karoline af Ugglas låt tex? Kära nån.... Vilket skräck exempel!

Sen är det ju så här också, låtar som sjungs på svenska skrivs ju om till engelska innan dom far iväg till värdlandet. Vlket resulterar i att dom inte alls låter lika bra som dom gjorde från början.

Så varför inte bara skriva låtarna på engelska då och få låten bra direkt? Sparar dessutom en massa tid.

Och sen.. varför i h*****e ska alla dessa dansband med!? Dansbands eran är slut för länge sen!

Det var ett HÅRDROCKSBAND som vann för några år sen. Hallå!??! Ingen liten klocka som ringer nånstans undrar man....

Och paus underhållningen sen... vilken jävla underhållning??? Det är inte ens kul att se!

Det var då sju resor roligare förra årdet då Björn Gustafsson fick en att skratta så tårarna sprutade och man vek sig dubbel i soffan!







2009-02-23 @ 21:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0