DOKUSÅPAN BABYSIMMET DEL 1;2

Resumé: I förra veckan så var Alexander inte alls glad över att vara i vattnet. Det var eviga tjut, gnäll, skrik och gråt över det mesta. Under namnsången när det var dags att hoppa så blev det för mycket och Alexander pallade inte trycket utan bröt ihop, inte bara en utan TRE gånger. Är det kört nu? Kommer Alexander aldrig mer vilja simma igen?
Här kommer veckans episod av....
BABYSIMMET

Denna veckan så var de verkligen i tid. Väskan var packad många timmar innan, mamma Kerstin påklädd och redo och  Alexander hade ätit i god tid och sovit en stund. Allt var så perfekt det bara kunde bli för att denna lektionen skulle bli mer lyckad än den förra.
Inpackningen i bilen skedde även i god tid och mamma Kerstin behövde inte komma på att hon hade glömt ta med sig blöjor eftersom de också var nerpackade.

Brumbrum in mot staden och parkeringen. Eftersom det var en hel del snö så fick pappa Thomas tända lamporna på bilen för att kunna se något (starka lampor). Tydligen så var det en tant mitt emot som störde sig på detta och bara för att jäklas så satte hon också på sitt helljus vilket gjorde att pappa Thomas inte såg ett jädra skit...mamma Kerstin muttrade en massa fula ord om tanten, givetvis utom räckhåll för lilla Alexander som låg o sussade i sin bilbarnstol.
När de kom framtill entrén så hade tidslåset gått igång igen (trots att detta blivit påpekat x antal gånger). I stora drag betydde detta alltså att det inte spelade någon roll hur många gånger koden knappades in, inget hände. Tillslut kom ett annat par ut och då kom den lilla familjen in.

Ner i omklädningsrummet för att tjöta ett tag med de andra mammorna. Komiskt nog så sov alla bebisarna i omklädningsrummet och ingen av de små mammorna ville väcka sina änglar eftersom alla visste att det kunde innebära gnäll och gråt, och detta ville man ju då till största pris undvika precis innan simlektionen.
När gruppen innan sjung på sin "Vinka hejdå" sång så kunde Alexanders grupp smyga sig in och göra sig redo genom att ta på sig de otroligt snygga badbyxorna! Varför man inte tar på det innan är för att det så lätt kan hända en olycka, och det är definitivt ingen höjdare!

Nu var det dags att hoppa i vattnet...mamma Kerstin var liiite orolig för hur det skulle gå men ner i vattnet gick hon och pappa Thomas gav henne Alexander som tog sig ett ansiktsuttryck som var lite svårtolkat. Antingen så skulle han skratta, börja gråta eller fortsätta se jättechockad ut.

Hur kommer det att gå? Kommer Alexander vara redo för dagens utmaning?

Följ den spännande upplösningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0