NYÅRSFIRANDE

Så är det då ett nytt år. Herregud vad tiden går fort! Vart tog den vägen egentligen?

Alexanders första nyårsafton firades i Växjö hos farmor och farfar. Det var första gången han åkte så långt och det gick faktiskt relativt smärtfritt får jag säga. Dock hade vi packning med oss, jäses vad mycket grejer man måste ha med sig! Vi har en stor kombi men det var knappt så att vi fick plats med allt i den, och då har man mycket (vi skulle stanna över 3 nätter vilket vi så här i efterhand inser var lite för länge för oss).

På nyårsafton så kom Alexanders kusiner över och de träffade varandra för första gången. Det var ganska gulligt faktiskt och alla kom överens alldeles finemang. Kan tänka mig att det kommer bli mycket bus i framtiden med kusinerna (två tjejer), speciellt med den yngsta som är 10 månader äldre än Alexander så ålderskillnaden där är ju inte så gigantiskt stor. Lillkusinen var jättegullig när Alexander tappade sin napp

 

Framåt eftermiddagen så åkte kusinerna hem till sig och Thomas gamla barndomskompis kom över med sina två små tornados till pojkar. Oj oj oj vilken energi säger jag bara! Woo..det var så man blev alldeles matt bara genom att titta på dem. Men dom är helt underbara små pojkar =)

En rolig sak som jag har märkt med Thomas sedan vi fick Alexander är att han har fått ett helt annat sätt mot barn. Han vet vad han ska säga och hur han ska bete sig och det märkte man för pojkarna tydde sig verkligen till honom och skulle leka med honom och sitta i knät. Vi andra var inte lika populära på långa vägar.

Nu är det bara att se vad det nya året för med sig, alltid lika spännanade att se tillbaka som det är att se framåt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0