TÄVLING MED LILLA BARNKAMMAREN



"Jag är med och tävlar om en ekologisk body från Lilla Barnkammaren hos Carolina. Var med och tävla du också!"

VECKA 2

Hej o välkomna igen!

Det här är uppdateringen av Aloevera VECKA 2 (dunk 1)

Just nu så är jag ju inne på den första dunken, som snart är slut..den dunken är ju den som har näst mest innehåll av Aloe Vera, och därför är den lite sötare. Och denna söthet börjar störa mig nu=min kropp är inte lika sur=positivt!

Jag är fortfarande helt betagen av Aloe Veran!

HY: De finnar som orsakades har nu försvunnit med 90%, min hy ser mycket bättre ut, fräschare med mer lyster.

MAGE: Funkar nu 30% bättre än innan jag började med Aloe Veran, så underbart!

VÄLBEFINNANDE: På topp! Jag känner mig fortfarande piggare, gladare och "friskare" på insidan.

En annan sak som visar hur det fungerar är att jag i fredags fick syn på en Milky Way i affären (älskade detta godis när jag var liten) så jag köpte en.
När jag åt den så blev det inte alls den goda upplevelsen jag hade tänkt mig, utan istället blev jag illamående och gick sedan runt med en äcklig plastsmak i munnen.
Min kropp kan nu ge mig tydliga signaler om vad som inte är bra, vilket är guld värt!

 Mitt sockerberoende är praktiskt taget no more

ALEXANDER ÄR UTMANAD!

Alexander har blivit utmanad av Oliver att visa er hans favoritnalle...

Och här har ni:





Alexander i sin tur utmanar följande:

Joline

David

Alva

BODYBUILDING

Så var det söndag igen, tiden bara flyger iväg!

Alexander ligger i sin säng och pratar med något/någon ev Ragnar (kom gärna tillbaka senare för att se utmaningen!)
Thomas är på väg upp och jag sitter här framför datorn *surprise*

Solen skiner utanför fönstren och det kommer bli en väldigt härlig dag =) Och det firar vi genom att åka till gymmet! Haha..

Jo..

På det gymmet dit jag brukar åka så har dom nya maskiner där man står och gör alla övningar, tänkte ge mig på dem idag för att se om det är bättre eller sämre än de andra. Här får man även tränat flera muskelgrupper på samma gång så det borde gå lite fortare än att ta en maskin för varje muskelgrupp..

Vi får höras senare, Ragnar sa tydligen nåt dumt så Alexander låter helt förstörd..

SPREAD THE...

Günther...det här är för dig =D


ÄNTLIGEN!

Idag så kommer äntligen Thomas hem efter att ha vart borta hela veckan på kurs.
Måste säga att jag beundrar mammor och pappor som är ensamstående, för jädrass vad jobbigt det är!

Även om jag nu haft turen att få en väldigt snäll pojke så känns det ändå, speciellt på kvällen då man är sådär megatrött och han inte vill sova utan bara vara grinig och klängig. Att laga mat till sig själv är inte det lättaste heller så man har en störtgråtandes pojk som bara vill gosa.

I det stora hela har det ändå gått bra, men vad vi har längtar efter vår lunkentuss!!!

GLÄDJEBUBBLAN

Idag så var det dags för mammor och bebisar att träffas för en trevlig fikastund.

På väg in mot stan så ringde jag Karin och bad henne komma bort o möta mig vid vagnen, eller ja, hjälpa mig av om ingen annan kunde. Då jag skulle upp på vagnen på väg till stan så var det som om jag slog ett magiskt trollspö eftersom säkert 7,8 människor snabbt valde den andra vagnen då de såg att jag skulle med. Min tacksamhet går därför till den gamle mannen som trots krämpor och allmän skruppelhet hjälpte mig upp.
Skandal..skäääms på västtrafik och människor som är lata!

Väl framme så blev det Dahls i vanlig ordning =) Hade tänkt mig att lillgrisen skulle sova en stund på vägen in, men våra tankar skilde sig radikalt åt och istället blev han grinig och ville ha lite mat, så det fick han =)

Jag och Karin tog varsin kycklingsallad och väntade in de andra mammorna och bebisarna (Therése & Alva, Frida & Melih samt Lina & Jamie). Vi satt o tjötade om allt från kommentarer från sköterskor på sjukhuset till konstiga trådar på Familjeliv (och det finns en hel del!) Alexander lyckades somna efter ett tag *puh* och sen vandrade jag o Karin vidare. Vi skulle leta efter sommarmössor till våra på pojkar, och på Lindex så lyckades jag faktiskt hitta 2 sommarmössor!


Efter det vandrade vi vidare bort mot Haga och där träffade jag på Anielle som hade vart o jobbat på Regnbågen =) Så vi bokade in en lunch nästa vecka och det ska bli mycket trevligt!

Så kom Karin på att vi kunde gå till Glädjebubblan o se hur det såg ut där. Det är ju ett barnvagnscafé (fast man ställer dem utanför) och vi har ju hört så mycket om det, så vi ville kolla läget.
Väl där så var det första vi såg en liten lekhörna där David och Alexander snabbt satte igång med att röja järnet =D När vi ansåg att de hade röjt klart så gick vi och satte oss.


Det var så bra för de hade burkar till barnen där, samt annat gottigott (babycino haha), så jag kunde köpa en fruktburk till Alexander så han kunde äta mellanmål, medan jag o Karin tog kaffe o blåbärspaj. Måste säga att jag blev så glad över att de kunde göra cappuccino där, det är inte många som kan göra en som smakar bra. Men nu vet ni att de kan göra det där. Vi tyckte det var så bra så vi tänkte föreslå detta till fikaställe nästa vecka.

Om någon av er som läser känner till nåt bra ställe i stan där man får plats med 5,6 barnvagnar+förälder och bebis så får ni gärna höra av er!


EN SNABBIS =)

Försökte gå in här imorse men det var tokstopp så det blev inget...typ =)

Mellanlandar här mellan disk och andra trevligheter, känner att sängen kallar också. Jag är så trött så det är ett under att jag fortfarande står på benen.

Vi hörs mer imon!


KERSTIN TESTAR...

Hå o hej igen!

Nu är det dags att testa något nytt, och som jag sa igår så ska jag idag berätta vad det är.
Men först lite bakgrund till varför!

Igår så satt jag och lunkentussen (Thomas) och tittade på Discovery. Där var det en slags dokusåpa om överviktiga människor som skulle gå ner i vikt genom att testa olika dieter (bortglömda dieter)...som man hade i slutet av 1800-talet/början av 1900-talet. Så komiskt =)
Dessutom så skulle de klä sig tidsenligt med korsetter o hela fadderullen, och 1920gruppens motion beståd av "glad dans" hehe...det var så skoj.

I vilket fall som helst, edvinuianerna eller vad dom nu var skulle ha en diet som innebar att man skulle tugga varje bit 32 gånger, sedan tippa huvudet bakåt, och den mat som inte hade runnit ner skulle man spotta ut.
Eftersom de klagade på att de kände sig som gäss så fick de svälja maten.

Jag tänker därför göra följande undersökning:

Är det möjigt att gå ner i vikt, genom att tugga varje bit 32 gånger?

Jag känner att det borde vara det, man hinner känna efter när man blir mätt och det känns ganska segt att göra det vilket borde resultera i uttråkning.

Mina förutsättningar är följande:

 Mitt BMI är perfekt i mitten för min längd

Jag tänker inte ändra mina matvanor medvetet utan äta det jag ätit innan samt träna som innan

Jag står på den vikten då jag har som svårast för att gå ner, min kropp gillar den här vikten och jag har praktiskt taget aldrig lyckats komma ner mer än typ 1 kg under

=
 går jag ner borde en som är överviktig lätt gå ner, förutsatt att man inte äter på tok för onyttigt dvs hamburgare, pizza o sånt mer än 2 gånger i månaden (ajsing!), dessutom lördagsgodis max 1 gång i veckan (helg är faktiskt flera dagar så därför får det vara 1 dag) och inte feta såser o sånt till maten. Inte heller för mycket hel/halvfabrikat, det går faktiskt att göra nyttig mat från grunden utan att det tar för lång tid *moraltant*

Undersökningstid:
4 veckor

Kvarvarande tid:
4 veckor

Startvikt:
58,6 kg (jag vågar! ;)

Ned/Uppgång:
+-0


KOM PÅ EN GREJ...

Angående AloeVeran så märkte jag idag faktiskt en grej, nämligen det som Katta nämnde; FINNAR!
Jag har väl reagerat lite smått senaste tiden på att jag haft ganska mycket från att knappt haft några alls, men så idag kom jag då på att Katta sa att hon fick det.

Så första biverkningen från AloeVeran:

- Finnar

UNDERSÖKNINGEN

Nu har det gått en vecka sedan jag började med min aloeverashot morgon och kväll.

Så hur mår jag då efter en vecka?

De första dagarna så kan jag säga att jag mådde riktigt dåligt. Min mage var ett stort kaos, jag var illamående konstant, trött, hängig o grinig. Men sen hände något efter några dagar och jag började ändå känna mig lite piggare.
Kanske låter lite löjligt, men jag började ändå känna mig "renare" på insidan.

Jag kände mig inte lika tung inombords som tidigare utan lättare. Det är svårt att hitta ord, men säg att det innan kändes som om jag hade en stor säck med sand inne i magen, ganska tung att bära runt på och varje gång jag åt så läckte sanden typ och det kom sandkorn överallt som gjorde ont.

Nu känns det som att det är isolering där inne istället för sand. När jag äter så får jag inte kramp utan bara lite lätt ont. Dessutom fungerar magen 25% bättre än innan, jag känner mig piggare och mår fräschare vilket i sin tur gör att jag vill äta för att inte förstöra den härliga känslan.

Åt lite godis i fredags och sen en timme senare tog jag shoten. Då kan jag säga att jag kände resultat och hur aloeveran jobbade där inne. Satan i gatan vad ont jag fick! Hade tokont i kanske en timme, men sen så gick det över och det kändes mycket bättre igen.

Så efter en vecka så känner jag alltså resultat som pekar mer åt det positiva än negativa hållet.

Håll er kvar för utvecklingen nästa vecka!

Follow emoen

Kan dessutom meddela att jag imon påbörjar en ny undersökning....=)

GREKEN & KROATEN

I fredags så träffade jag Karin som hade med sig Olivia och Adrian. Vi tycker det är lite småskojsigt att Adrian och Alexander tillhör samma årskull. Nu så är ju skillnaden rätt stor efter A1 (Adrian) är född i mars och A2 (Alexander) i oktober. Men sen när de blir äldre så kommer det ju inte märkas.
Vi kallar dem även för "Kroaten" och "Greken", eftersom Martin (A1s pappa) är från Kroatien och Thomas är halvgrek, alltså passar ju namnen in rätt bra.
En tredje rolig sak är att vi har ganska lik klädstil på dem; skjortor tillsammans med snygga byxor.
Fick massor av fina kläder av Karin (Thomas hälsar och tackar massvis han med) och det är trevligt att få kläder av någon som har praktiskt taget samma stil :D

A1 är i vilket fall som helst otroligt rolig. När han blir ledsen och Karin är en bit bort så tar han stapplande steg samtidigt som han gråter alldeles hysteriskt. Dessutom pekar han på A2 och skrattar, och tar hans napp så A2 blir ledsen.
Men då är det tur att Olivia finns! Olivia tog nämligen tillbaka nappen från A1 och skulle ge den till A2, eller Alice som hon också kallar honom.

Nu kanske ni undrar varför hon kallar Alexander för Alice?
Jo..

I deras närhet så finns en annan bebis som heter Alex, men för en liten tjej på 2½ år så kan Alex vara lite svårt, därför blir det Alice. Men det låter helt bedårande gulligt =)

Vi hade en väldigt trevlig dag och tiden bara flög iväg. Vi var inne på Panduro och att gå in i en pysselbutik innebär att det blir dyrt för mig eftersom jag ÄLSKAR att pyssla!! Lyckades behärska mig men har spanat in mig på olika projekt och förhoppningsvis inom en månad kommer ni se resultatet av projekt #1, så håll ögonen öppna!
Karin skulle ha färg till en vagn hon köpt som hon ville måla om, och färg hittade hon! Fast sen behövdes det inpregnering, så vi vandrade vidare mot DinSko...som hade

REA!!

För en skogalning som mig resulterade detta i ett par supersnygga höga skor som kostade 199:-, men som innan hade kostat 399:-, ah..jag älskar klipp =)

Sen vandrade vi vidare till Åhléns för att inta lite mat och ojoj vad mätta vi blev och vad gott det var! För att senare runda av allt så gick vi till Dahls där det blev kaffe, juice, morotskaka och kaffekaka.

Det var en megatrevlig dag och att umgås med Karin är alltid jätteroligt för hon är en sån underbar människa =) Alla borde ha en Karin i sitt liv..




WOHO!

Så kom Thomas äntligen hem och både jag o lillgrisen blev jätteglada!

Han är så söt Thomas, för när han åker utomlands så brukar han köpa med sig presenter. Jag är verkligen inte märkesmänniska nånstans men när han är utomlands så brukar han handla i taxfree och då brukar han köpa märkesgrejer just för att han vet att jag ändå gillar det innerst inne (och för att dom bara har märkesgrejer) =)

Så idag så fick jag ett litet sminkset från Loréal med ögonskuggor, rouge och läppstift *glad* Så supersnyggt så det finns inte.
Och det är inte bara det, nu står han och lagar mat också :D

Ah...man har det allt bra

NYA TAG!

Idag kommer darlingen hem från Bryssel där det har vart utbildning/möte eller nåt sånt. Inte många timmar kvar nu och det ska bli så härligt att ha honom hemma igen =) Tycker alltid det är jobbigt när han åker bort för allt blir så segt o jag sover dåligt o sånt.
Ischanemej...

Lillgrisen ligger o sussar förmiddagsvila så jag ska passa på hoppa in o ta en snabbdusch o sen är det disk, dammsugning och städning som gäller så det är fint när älsklingen kommer hem.

Vi ses senare!

SURPOTTA!



Alexander har börjat tycka om snören. Alla slags snören. Dom man har i sina tröjor och som man knyter byxorna med. Bilderna ovan visar hur lycklig han blir då han får tag på ett snöre, bilden under vad som händer då man måste gå därifrån och snöret försvinner..
...stackarn...:P



DEN ARGA GRANNEN

Det är jag det, jag är den arga grannen

Häromdagen så satte jag upp en lapp i trapphuset.
En lapp där det stod snällt att personen/personerna som slänger sin reklam på bänken OCH på golvet samt hissgolvet skulle sluta med det, för då skulle det vara bra.
Idag var lappen borta, jag har mina mina misstankar om vem det kan vara.
Antingen vaktmästaren eller personen som kastar reklamen.
På nåt sätt tror jag mer på det sista alternativet.

Jag misstänker även vem det är, men jag tänker inte tala ut mer om det här för det känns elakt.

Men jag blir ändå arger på folk som inte kan respektera att hålla det rent och fint i gemensamma utrymmen *morr*




SOM ETT DROGBEROENDE

Hur slutar man med nässpray?
Verkar vara ganska många som har detta problemet, så för att ge en liten morot till att bli motvierad så ska jag nu berätta vad som händer om man INTE slutar och lite annat smått o gott =)

Jag har vart beroende av nässpray i mååånga år och är fortfarande. Det räcker att jag tittar på en flaska med nässpray eller ser en reklam på tv så börjar det krypa i kroppen på mig och jag bara MÅSTE ha nässpray!!! Tyvärr (?) så är det inte bara att ta för mig eftersom min läkare strängt förbjudit mig.
Anledningen?
Bihåleinflammation...

Överdriven användning av nässpray kan leda till kronisk bihåleinflammation, och tro mig..ni vill inte vandra den vägen!
Själv har jag haft det sen jag var runt 16, alltså i 9 år. Jag går ju inte runt med konstant bihåleinflammation längre men däremot så har jag väldigt lätt för att få det.

Konstant bihåleinflammation innebär att man åker på det hela tiden, och i många fall krävs även operation för det. Eftersom jag är såpass ung så fick jag den "lilla" operationen (har operats 2 gånger) då de går in med en borr i näsan och borrar upp hål till mina bihålor för att de inte ska bomma igen lika lätt, dessutom passar de på att tömma ut allt som finns i. Kan säga att efter en sån operation så känns det som om man svävar för det är så underbart att inte ha ont!
Den stora innebär att man via ansiktet öppnar in till bihålorna och skrapar dem, mycket effektivare men kan lämna nervskador, därför gör dom det inte på yngre människor.

Men hur kommer man då ifrån ett beroende? För min del så innebär detta att jag varje dag får ta Flutide Nasal samt en allergitablett. Jag är inte allergisk men jag behöver kortisonet för att det inte ska svullna upp. Ibland så svullnar det tyvärr upp och blir det massor så får jag åka in till ÖNH där de sätter in kortisonpinnar i näsan och är det halvakut så blir det en intensiv kur med kortisontabletter.
Tjoho eller nåt
Kortisonet kommer jag behöva ta resten av mitt liv för att hålla det under "kontroll".

Alltså är kortison en lösning, trots att det aldrig är bra att ta så mycket kortison, men ibland har nöden ingen lag.
Däremot ska man inte ge sig på att experimentera med detta på egen hand, utan man borde gå till ÖNH (inte vårdcentralen för de är faktiskt inte experter på området), förklara sitt problem och be om hjälp.

En annan viktig sak är att inte ta nässpray när man är förkyld om man lyckats sluta med det *fy på mig* för det är så lätt att hamna där igen och det blir inte bättre utan 10 gånger värre än om man inte hade tagit det!

Summering:
Sluta med nässpray INNAN det blir kroniska biverkningar
Dina flimmerhår försvinner av allt användande
Det kostar faktiskt en del
Man är konstant täppt i näsan
Gå till Öron-Näsa-Hals för att få den hjälpen som faktiskt behövs

Undrar ni nåt så får ni väl fråga =)





USCHAN

Godmorgon!

Dagen (natten) började med att jag vaknade och var megatäppt i näsan. Straffet för att jag tagit nässpray de senaste dagarna =( Så nu börjar projekt sluta-ta-nässpray och än så länge så funkar det =D
Somnade om och drömde att alla djur som åt flugor fösvann bara sådär, och på några sekunde hade hela världen blivit invaderad av flugor. Men jag och mina vänner hade tydligen en lösning, så vi stängde in oss i en hiss och bakade bröd samtidigt som vi dammsög hissen...och åkte upp och ner eftersom folk tryckte på knapparna hela tiden och ville komma in.

Så vaknade min lille son vid 5.30. Hittade inte nappen så därför gick det inte att somna om.
So here we are.
Lillgrisen ligger på sin pusselmatta och rullar iväg mellan varven, regnet öser ner (mysigt) och Sylvia-Agathas ben sticker lite halvt ut från taket *ryser*

Hoppas alla haft en bra natt

EN KLADDIG DAG

Eftersom de stängde av elen här imorse så kändes det inte så motiverat att stanna hemma.
Den stängde nämligen av TV/Bredband, lamporna i trapphuset, tvättstuga, lite annat samt hissen.
Hur kul är det att vara hemma när inget funkar och man inte komma nånstans iom att man får släpa med sig barnvagn o sånt. Vågar inte släpa ner lillgrisen för trapporna då det är kolsvart, eftersom det är små, slingriga trappor och jag alltid blir sjösjuk när jag går ner.

Så jag gick hem till Victoria som var snäll och lät mig vara där.  Då jag kom dit så la vi barnen på täcket så de kunde leka och sen somnade Alexander efter en stund för han var så trött. Jag o Victoria satt som vanligt o tjötade om allt möjligt o sen gjorde hon en jättegod kladdkaka...det var så gott för det var så längesen jag åt det..mm...*glad*

När jag kom hem så var jag pissigt trött rent ut sagt. Ändå var inte klockan mycket utan bara runt 12.15 nånting. Vet inte om det kanske är AloeVeran som börjar göra sin verkan för jag har inte mått sådär tipptopp idag direkt. Lite magsjukskänsla över det =(
Men det blir förhoppningsvis bättre, bara man orkar stå ut!

Imorgon så är min älskade lunkentuss (Thomas) ledig så vi ska pussas o ha det mysigt hela dan =) Dessutom ska jag åka o träna en stund också så jag kan komma i bikiniform

21 KG BLÖJOR!



fick jag hemlevererat igår :D

ANG ALOE VERAN

Katta tog upp en intressant grej, nämligen att när hon drack aloe veran så fick hon en massa finnar.

Anledningen är att det blir värre innan det blir bättre eftersom kroppen rensar ut allt, därför ska man hålla på med det ett tag eftersom detta inte är något som verkar på direkten. Samma sak som när man bantar, man går nästan alltid upp lite innan man går ner..

Så nu vet ni =)

EN UNDERSÖKNING

Jo..angående det här med Aloe Veran då..jag har köpt bunkar så jag kan dricka detta.

Nu kanske du tycker jag är lite konstig som ska dricka det, men det går faktiskt. Drycken kommer från AloeVera plantan och den sitter i bladen. Då man delar på bladen så ser det ut som torskfileér inuti och de skördas ner och görs iordning. Detta företag som säljer äger 80% av världens Aloevera odlingar (alla är ekologiska) och har kanonprodukter.



Så, för er skull kära läsare, tänker jag testa för att se om det funkar. Mitt första test ska alltså bestå av att testa att dricka detta för att se om min mage blir bättre. Det ska ju rensa på insidan och stabilisera magen, vilket jag kan behöva eftersom jag har IBS.

För er som inte vet vad IBS är så är det jobbigt =) Nej allvarligt talat..eller jo det är faktiskt jobbigt. Man har aldrig en normalt fungerande mage utan det är alltid åt ena hållet eller det andra. Efter varje måltid så brukar jag få halvkramp i magen och må dåligt i ca 15-30 minuter.
Det finns inget bot utan det man kan göra är att leva ett "Svenssonliv" genom att äta regelbundet och sånt, vilket jag gör. Det skulle vart 10 gånger värre om jag hade ätit oregelbundet och skräpmat. Får hålla mig till en någorlunda "ren" kost, eller iaf försöka =)

Men nu ska jag alltså, under en tre månaders period, se om det har någon verkan på min mage och på mig själv i det stora hela.
2 msk morgon och kväll av denna dryck, som faktiskt smakar otroligt bra (enligt mig men inte enligt många andra).
Den jag börjar med är en som kommer som nr 2 i skalan, alltså den är lite sötare än nr 1 som jag helst föredrar, men den kommer.
Denna har en smak av tranbär/äpple och mm..den är god =)



Missa inte uppdateringarna om hur det går!

EN NYSTART

Igår så var jag på ett Aloe Vera party och det ska jag säga er att det var riktigt tokbra!
Givetvis så ville jag ha allt som fanns där, men jag sansade mig och köpte 3 dunkar aloe vera som ska drickas, och på köpet så fick jag en aloevera deo och en avocadotvål som doftar ljuuuvligt!

Eftersom jag hade tänkt mig att köra "bikiniform på 6 veckor" (Iform såklart) så vill jag på samma gång rensa min insida.

Skeptiska?

Ah..jag lovar att berätta hur det går, håll utikik i bloggen bara =)

Så eftersom vi nu tar till denna nystart så ska jag och lillgrisen idag in till den stora staden för att införskaffa

* hopprep
* vikter som går att fylla med vatten

Nu jädrar ska det bli nya tag här, hej o hå friskhet!



TADA!

Här ser ni lite av hur slutresultatet blev. Min härliga frisör Melissa (som jag ALLTID hamnar hos) ville inte klippa av håret för hon gillade att det var så långt, så vi tog typ 15 cm och håret är fortfarande långt och känns sååå underbart!

Dessutom så skulle det ju vara blont nu över sommaren =)

Thomas ville också vara med på ett hörn, så här har ni min nya frisyr och min underbara sambo


DAGS FÖR FÖRÄNDRING!

Nu ska jag snart bege mig till frisören för att skaffa en ny look.

Tänkte ge frisören "fria händer" vilket kan resultera i att jag kommer hem och ser ut..som nån annan.

Här har ni före bilden



Se till att inte missa efterbilden :D

Follow emoen

IMSE VIMSE SPINDEL...

Vår mördarspindel är tillbaka...
Jag skojar inte..det ÄR en mördarspindel.

Häromkvällen/natten hängde den utanför fönstret igen, redo att slå sina äckliga spindelarmar i oss. Det är inte riktigt någon som tror på mig när jag säger att detta är en mördarspindel..men jag har haft rätt hittills iaf.

För i vintras när den försvann så sa alla att den hade dött av kylan, men inte jag! Jag sa att den säkert krupit in under husväggen där den låg o gjorde massa barn som också kunde döda oss.
Och vad hände så fort värmen kom? Jo..där var spindeln..MED EN MASSA SMÅSPINDLAR! *ryser*

Thomas skulle vara snäll och putta bort den, men den överintelligenta saken hissade ner sig och försvann för att sedan vara tillbaka efter 3 dagar.
Så han gjorde om det, och den hissade återigen ner sig.

När Thomas säger "Den ÄR faktiskt ganska stor för att vara en svensk spindel" och sedan börjar prata om hur svarta änkan finns i Sverige, då blir det inte bättre. Vet iofs att detta inte är en svarta änkan för den är för stor, den andra är ganska liten.

Jag har iaf tagit mig friheten att döpa mördarspideln..till Syliva-Agatha.


EN HEMSK UPPTÄCKT

Läste rubriken till Klick om att färjanhåkans flickvän är 25

"Shit..vad gammal hon är" var min första tanke

Sekunden senare slog det mig att jag också är 25..

jäses

DOKUSÅPAN BABYSIMMET - GRODAN

Resumé: Förra veckan så ville Alexander fortfarande inte dyka, sparkade ändå en del under vattnet, men sjunk som en sten innan dess. Han testade även sina simglasögon och det gick jättebra!

I dagens episod: Kommer Alexander kunna dyka ordentligt nu? Sista lektionen för terminen!

Pappa Thomas följde med till denna lektionen också eftersom han inte behövde jobba över eller vara på tjänsteresa. Kerstin och Alexander tycker det är skoj när han följer med =)
I omklädningsrummet så testade Kerstin att ta på Alexander hans glasögon, men det var föga populärt och den lille mannen bröt ut i ett stooort illtjut som följdes av x antal tårar, så därför beslutade Kerstin att glasögonen nog inte behövdes denna lektion.

Ner i det härliga vattnet (över 32 grader) och plask plask i vanlig ordning. Som alltid så börjades det med namnsången, och sedan sjung de om båtarna på havet med rörelser. Den går så här:

Båtarna på havet åker runt runt runt, runt runt runt, runt runt runt, Båtarna på havet åker runt runt runt, på det stora haaavet (man snurrar runt med bebisen)
Vågorna på havet gungar hit o dit, hit o dit, hit o dit o vågorna på havet gungar hit o dit, på det stora havet
(man gungar fram och tillbaka med bebisen)
seglena på båten hissas upp och ner, upp och ner, upp och ner, o seglena på båten hissas upp o ner, på det stora havet
(man lyfter bebisen upp och ner)
Ankaret på båten kastas ut och in, ut och in, ut och in o ankaret på båten kastas ut och in, på det stora havet
(fram med bebis, bak med bebis)
Kaptenen på båten vinkar hejhejhej, hejhejhej, hejhejhej, kaptenen på båten vinkar hejhejhej, på det stora havet
(alla vinkar till varandra)
så vänder man bebisen mot sig
fiskarna i havet säger blubbblubbblubb, blubblubbblubb,blubbblubbblubb, fiskarna i havet säger blubbblubbblubb, blubblubbblubb,blubbblubbblubb, i det stora havet
(på blubbdelen så "kokar man te" under vattnet)

Dagens övning handlade om självräddning, det var dags att sätta ihop hela paketet och låta bebisen göra så mycket som möjligt själv.
Alltså:
Barnet sitter på kanten
Dyker i och simmar mot mamma/pappa
Mamma/pappa tar emot
Vänder barnet som simmar mot mamma/pappa vid kanten
Barnet tar tag i kanten och håller huvudet över vattenytan

Fast innan Kerstin och Alexander kunde börja med detta så ville instruktören att de skulle göra ett torpeddyk för att se hur lillgrisen skötte sig under vattnet, och efter dyket kunde de konstatera att han ändå skötte sig snyggare än han gjort de senaste lektionerna. Det börjar ta sig igen och han simmar faktiskt framåt, även fast han gärna är kvar en stund under vattnet och sjunker.
Men Kerstin, Alexander och Thomas testade självräddningsövningen.
Alexander sattes på kanten (var sådär populärt), han dök i och simmade faktiskt mot Kerstin (!) som tog emot, vände honom och sen simmade han någorlunda tillbaka mot kanten där han faktiskt sträckte ut händerna mot kanten och tog tag. Dock så orkade han inte riktigt hålla sig ovanför ytan, men det kommer. Han hade ju ändå fattat principen av övningen.

Det är ganska häftigt ändå hur en 6-månaders bebis redan har lärt sig detta! Man blir så imponerad så det är sanslöst! Och självklart så blev både mammahjärtat och pappahjärtat riktigt stolta över sin lilla groda.

För att göra ett avbrott i de tråkiga dykövningarna (det är ju fortfarande inte jättepopulärt hos Alexander) så gjorde de något som han tycker är skoj; simma i ringen. Så Kerstin satte ner honom i badringen så han fick simma omkring. Han börjar bli riktigt snabb på att ta sig fram nu och eftersom han sitter så bra i den så kan ju Kerstin gå i förväg och han simmar efter.



Lektionen avslutades sen genom att alla bebisarna samlades i en liten ring och den roliga colaflaskan kom tillbaka. (avklippt med en massa hål så det kommer massa vatten ur när den lyfts upp ur vattnet). Och idag i flaskan så låg det jättefina grodanmärken! Alexander blev jätteglad (förutsätter vi) över sitt grodan märke och mamma och pappa blev, om möjligt, ÄNNU stoltare över sin lilla gosepojk.



I nästa episod: Nu är det dags för nästa kurs - fisken. Vad kommer de att lära sig här? Kommer Alexander ha utvecklats något då han blivit starkare under sommaren, eller har han tappat mycket eftersom han inte kommer kunna bada pga sprutan?

För att vara säker på att inte missa Dokusåpan Babysimmet - Fisken så rekommenderas:




Follow emoen

VINSTERNA!

Nu har det jag vann hos Pippilotta kommit!

Här är det jag beställde =)



(bebisen på bilden är inte Alexander)

Grejerna var tokfina och jag är supernöjd =)

UH

Godmorgon..eller god förmiddag kanske man får säga istället =)

Här är det projekt förkylning i farten, därför har det vart lite si o så med uppdateringen. Alexander mår mycket bättre fast han är fortfarande rätt snorig.
Själv har min hals halvt om halvt gett upp, men inte jag och därför införskaffade jag igår



Jag vet inte riktigt hur bra effekt den ger, esberitox brukar funka rätt bra, men jag tänkte vara modig o testa nåt nytt. Får ändå erkänna att jag känner mig väldigt mycket piggare idag och halsen är något bättre (sen gör det inget att det smakar lakrits heller). Skulle jag inte tagit det så skulle jag nog legat lite smått däckad pga mina bihålor. Meeen..det känns bättre =)

Stackars Thomas börjar känna sig dålig också, men han gav sig också hän åt kan jangen han med, så förhoppningsvis slipper han åka på det.

ALLT ÄR ORDNAT

Jag känner att jag, trots sömnbrist, lyckats vara väldigt effektiv denna förmiddag, Kanske är det just sömnbristen som gör det, man lite sådär lite extra duracellkaninig.

Jag har fått ringt vårdcentralen (som faktiskt ringde upp på utlovad tid!) och diskuterat mina traumatiserade tår, japp..vi är nu uppe i 4 stycken! Tydligen så hade farbror doktorn gått på semester..i 3 månader (!) men hon jag pratade med sa att kirurgen kommer kolla mer och sen så kommer jag fram till en lösning med denne. Jag trodde ju att min läkare skulle vara tvungen att skriva om remissen att fler naglar skulle bort, men tydligen så ska detta då ordnas upp senare. Tycker nästan jag borde få en kallelse att jag ska få en tid snart. Det var väl ändå runt 4 månader sen nu jag fick hem ett brev där det stog att jag skulle få en kallelse i sommar..*S* dom är för roliga ibland.

Fått ringt banken och fått bekräftat att min hjärna inte är totalskumpnad utan att jag faktiskt kände till rätt clearingnummer.

Har även ordnat upp allt med min hemliga leverans...känns gött.

Min son (och jag) har ätit. Alexander fick koreansk köttgryta med ungersk potatisröra..vi är lite internationella i den här familjen :D

Fick också reda på att en kompis är gravid..fast det är toknytt. Men ändå..det är ju superskoj! *woho* Tänker inte berätta vem det är ifall någon som läser skulle känna mänskan. Bättre hon får berätta själv när hon vill.

DESSUTOM har jag och Alexander haft lek och sångstund. Det ni!

Och dagen har ju nästan bara börjat...

DE E ÄNNA MYCKE!

Idag vaknade Alexander 05.45. Kan ju inte direkt påstå att jag var sådär jättepigg eftersom jag hade suttit uppe med Thomas kvällen innan och sett på "Världarnas krig". Men eftersom den lille mannen inte visade några tendenser till att vilja somna om, så var det bara att stiga upp.

Fast nu har han somnat om igen, var nog rätt trött ändå. Förkylningen är så mycket bättre också! Han hade lite feber igår morse, men den försvann under dagen och även nästäppan är mycket, mycket bättre. Blir lite jobbigt ibland när han ska äta bara men förutom det så är han en pigg liten rackare.
Så medans han sover (man vet aldrig hur länge han hade tänkt göra det) så ska jag försöka hinna diska lite, göra mig iordning, ringa o ta reda på var min hemliga leverans är (som skulle vart här i torsdags), ringa vårdcentralen IGEN eftersom de aldrig ringde tillbaka igår *muttrar*
Jag inser ju att jag antagligen bara komma hinna ta halva disken innan han vaknar...men ändå...det är ju ändå en halv disk :D

Sen ska jag även ut och promenixa med Miriam idag, ska bli mucho grande trevligt. Vi har mycket att ta igen eftersom vi inte setts på några år (men lyckas alltid springa på varandra)

Vi hörs senare!

TBC-PROBLEM

Eftersom det då är en tvättäkta förkylning Alexander åkt på, så var det bara att ringa till Barnmed. imorse och avboka tiden för tbc-sprutan IGEN, fick inte en tid förräns i slutet av månaden nu vilket är mindre skoj, men vad ska man göra? Det är ändå tur att dom är så himlans trevliga där, tror aldrig jag träffat på nån som är otrevlig.

Så vad händer idag då? Blir ju ingen öppna förskola och ingen spruta.
Funderar på om jag skulle ge mig ut o ta en promenad sen. Fick mail från Miriam att hon ville med och promenixa men jag får nog vänta med det, vill inte smitta ner lilla bebisen som bara är en månad gammal. Även om vi nu är utomhus så finns det ju risk att han smittas, och eftersom de redan vart förkylda så vill jag inte att de ska bli det igen.

Så då blir det nog promenad och lite städning *woho* Och GIVETVIS..våra bästa år (10.30 på trean!)

Hoppas också min vinst från pippilotta kommer idag, längtar efter bodyn :D


NU VET JAG!

Det visade sig under dagen vad det var som felades med lillgrisen.

En dunderförkylning!

Stackarn har vart täppt i näsan hela dagen och näsdropparna började fungera först nu på kvällskvisten. Märkte även hur hela han blev röd, fram med tempen igen och kunde konstatera att han hade gått upp 3 grader på ganska kort tid. Så det var bara att ge ungen en alvedon sup som gjorde susen! Dock har knappt ätit något mellanmål och inte heller någon lunch, men nu fick vi i honom 1½ portion med gröt så förhoppningsvis sover han gott sen.

Själv sitter jag här med kaffe som är bryggt i våran sprillans nya kaffebryggare *glad* Den gamla blev lite trasig då kannan fick en spricka och det behövdes en ny. Så då var det ju tur att vi hade vunnit så mycket blöjor =)
När kaffet är färdigdrucket ska jag pussa på Thomas, spara strykningen tills imon (har ju ändå inget annat att göra :P) och relaxa

Förhoppningsvis så syns vi imon  =)

EN OROLIG NATT

Igår när jag skulle gå o lägga mig så märkte jag att det var något konstigt med Alexander. Han vred och vände på sig och verkade väldigt orolig. Dessutom så lät det som om han inte fick någon luft, det lät som om det satt en ventil i halsen på honom som glappade.
Efter en liten stund så började han göra konstiga ljud och strax därefter började han gråta.

Jag tog upp honom och gick ut till soffan där Thomas satt...att hålla honon upprätt gjorde inte saken bättre men underlättade litegrann. Så vi beslutade för att testa lite näsdroppar - ingen effekt. Men så kom jag på att vi hade Bricanylen och att den kanske kunde funka, så vi testade den och då blev det iaf såpass bra så han kunde somna och andas ganska bra. (höjde upp huvudändan på sängen också)

3½ timme passerade innan jag vaknade av att han började gråta igen för att han hade svårt att andas =( Upp igen och gav nässdroppar. Ville inte ge mer Bricanyl eftersom det inte hade gått så lång tid emellan och biverkningarna kan vara ganska jobbiga (typ hjärtklappning o sånt) så därför satt jag uppe med honom 45 minuter tills det hade lättat lite och han somnade i min famn.

Så sov han till 7.30. Vettesjutton om han är förkyld eller nåt. Han är ändå glad, har aptit och ingen feber.

Någon som har nåt bra tips på hur man kan underlätta?

MOBBARE =(

För att ni ska hänga med så kommer här lite bakgrund:
 
När jag var tonåring så fanns det lite folk som inte var riktigt så snälla och de gjorde rätt taskiga saker (polisanmälde dem senare). Det fanns även en tredje tjej som bodde där jag bodde innan, och vi hade känt varandra sen vi var små och bara umgåtts sporadiskt, men jag ansåg ändå henne som min vän. Berättade allt som de andra gjorde för henne och hon tyckte det var dumt o elakt jada jada.
Senare så blev hon kompis med en av dessa tjejer och helt plötsligt så var jag skurken i dramat och jag hade ljugit ihop allt och sånt. Ja..mindre roligt.

För att nu komma till historien då..
För ett tag sedan då jag var på väg hem från stan med Alexander så såg jag den här tjejen (gamla kompisen) på vagnen. Vi kan kalla henne för P (som inte har något med hennes riktiga namn att göra). Först så kände jag bara igen ansiktet men sen så kom jag på vem det var. Jag måste säga att jag fick en hel del blandade känslor och tankar, men övervägande var "haha titta på mig vad jag har lyckats!"
Jag var fint sminkad, jag har gått ner 23 kg sen sist, någorlunda vältränad, snyggt klädd och hade min underbart fina son med mig. Hon såg ut som vanligt, ganska alldaglig och jag menar..ingen man direkt kanske kastar en andra blick på om jag säger så.

Ni kanske tycker jag verkar otroligt ytlig nu, men när det gäller sånt här så kniper man varje halmstrå man kan. Mitt utseende visar ju på ett sätt att jag faktiskt mår bra..ändå.

Men jag tänkte..undra om hon bor här, ska hon hälsa på någon, vad gör hon på MIN vagn. Har ändå bott i denna delen av stan nu och aldrig sett henne på vagnen innan så hon måste ju flyttat hit nyligen isf.
Övervägande känslor var ändå vinst, alltså jag visade henne att jag fortfarande var fit for fight, de hade inte lyckats bryta ner mig!

Idag när jag satt på vagnen på väg hem från gymmet så såg jag henne igen. Nu kom andra känslor upp..för om jag såg henne igen så måste det ju betyda att hon faktiskt bor här.
Hon bor HÄR, där JAG bor.
Och det verkar inte vara sådär jättelångt mellan heller. Tänk om hon fortfarande är kompis med mina gamla mobbare, tänk om jag skulle se dem på vagnen.
Panikkänslor..borde egentligen inte dyka upp men alla gamla känslor från då man var 14/15 kom tillbaka och usch, tänk om jag skulle se dem på vagnen..hur skulle jag reagera?
Jag trodde på ett sätt att jag kunde få vara ifred här, att jag skulle slippa se dem, och så ser jag henne. Tänk om de kommer hit och förstör min "trygga"plats. Ska jag behöva fly härifrån?  För det är så det känns. Jag vill inte gå runt varje dag och må dåligt i rädsla över om jag kommer se dem..för jag tror inte att de har förändrats speciellt mycket och jag orkar inte med barnfasoner.

Men samtidigt, varför ska jag behöva vara rädd och fly? Jag har ändå lyckats i mitt liv.
Jag LEVER fortfarande, jag har lyckats ta mig upp från där jag var, jag har ett fast jobb, en helt underbar sambo och en perfekt son.
Mitt liv är så perfekt så vad jag har jag egentligen att vara rädd för? Jag är inte ensam, det här är ändå min stadsdel =) Mina riktiga vänner bor här, vänner som aldrig skulle vända ryggen till eller svika utan de skulle inte tveka en sekund för att ställa upp.

Det bästa "hämnden" är ändå att lyckas i livet, och det tycker jag att jag har gjort.

Jag vann



LITE NAJSIGA BODYS

Hämtade ut beställningen från Lindex igår. Tror Alexander kommer bli jättefin i dessa =)


GÄSP!

Ah..ännu en dag med regn som öser ner från alla håll det bara är möjligt. Kan ju inte direkt påstå att jag tycker det är sådär jättejobbigt eftersom jag ÄLSKAR sånt här väder, det får mig att må bra på nåt sätt. Antagligen för att mysstämningen infinner sig. Kanske inte lika mysigt nu när vi ska ut som en stund, men vi ska ju bara ner till vagnen och är utrustade med regnkläder och regnskydd till  Alexanders vagn.

Lillgrisen ligger o sover för tillfället och jag ska väl snart gå och göra mig smått iordning. Vi ska in o träffa Jenny idag som jag inte träffat på en hel evgihet! Eller jo vi träffades i stan för ett tag sedan en snabbis (sprang på varandra) men innan dess så var det tokmånga år sedan!

Fast lite synd är det att det regnar ändå eftersom jag hade tänkt att gå in till stan...men det får bli en annan dag =)

KLÄDER FRÅN FASTMOR 2.0

Igår på vårruset så hade min moster Annette (Fastmor 2.0) vart snäll och köpt lite kläder till Alexander när hon hade vart i USA


VÅRRUSET

Igår så var det då dags för vårruset och efter enhälligt beslut från både mig och Thomas så beslutades det att det kanske vart bäst ändå att lillgrisen fick stanna hemma. Så jag satte mig på vagnen och åkte in till den stora staden Göteborg.
Massor med tanter/tjejer/kvinnor/flickor på vagnen som skulle springa. Man märkte vilka som inte kände till detta lopp med tanke på blickarna som kastades på oss =)

Väl där så var det MASSOR av folk så det var nästan svårt att ta sig fram till vår mötesplats. Men jag kom dit och hann sitta en liten stund innan vi vandrade bort mot uppvärmningen.
Jag, min syster Madeleine och hennes kompis Åsa skulle springa, min mor, hennes arbetskompis Lena och min moster Annette skulle promenixa sträckan istället.

Väl framme så spelades det melodifestival låtar och i de olika "tornen" eller vad man ska kalla dem stod det två uppvärmningsledare med en, för eventets skull, väldigt komplicerad koreografi. Ingen hängde riktigt med utan alla stod o rörde sig lite fram o tillbaka bara. Kändes som discona man gick på i mellanstadiet :D

För att alla skulle få en chans att springa så fick man välja vilket startfält man skulle vara med i, vi placerade oss i det andra (men kom antagligen med i det första) där man skulle springa. Tyvärr så var där obota korkade idioter som ÄNDÅ gick med sina jädra stavar o barnvagnar (förlåt) i första startfältet.
Detta gjorde att vi som faktiskt ville springa fick sicksacka oss mellan dessa människor hela vägen. Roligaste kommentaren jag fick var då jag på nåt sätt pressade mig mellan en blockad av gående människor
"Men åh vad dom knör! Måste dom ha så bråttom?"

DAH?! Det är ett lopp där man SPRINGER *sucka*

I vilket fall som helst så sprang jag hela sträckan, förutom några meter i sista uppförsbacken då jag nästan trodde jag skulle bli platt fall. Tappade andan och kände bara "näe". Men jag fortsatte ändå!
Dessutom hade jag håll i HELA (jo hela) magen hela (japp hela) loppet igenom. Därför gillar jag inte att springa, jag avskyr egentligen att springa för det är så tråkigt.
Längs med vägen vid olika ställen så stod det orkestrar o spelade och det var väldigt trevligt att lyssna på när man sprang förbi.
När jag såg skylten att vi hade sprungit 4 km och det bara var 1 kvar så satte jag fart så in i sjutton! Och när jag såg målet så sprang jag förbi alla på yttern o satte av i värsta spruten. Så jag sprang på runt 27 minuter.
Det tycker jag inte är sådär jättedåligt direkt för någon som inte sprungit sen högstadiet (under tvång dessutom)


JAG SKA NOG SPRINGA ÄNDÅ...

Blev uttråkad förut.
Hade tänkt städa men Alexander delade inte mina tankar utan började gnälla var jag än la honom. Pusselmattan var inte rolig, inte stolen, inte sängen och inte gymmet heller. Att sitta i mammas knä var inte heller någon höjdare så då togs beslutet att ringa Victoria för att se vad hon hade för sig. Hon hade precis ätit lunch med barnen och sa att det var helt okej att komma över. Så inom 15 minuter var jag där =)

Elias var jättesöt o ville passa "sina" bebisar. Tyvärr så blev det lite jobbigt mellan Alexander o Joel som skulle rycka o slita i varandra så Alexander blev ledsen o fick komma ut i vardagsrummet istället. Det fick Joel också såklart =) Så fort de låg på golvet så drogs de mot varandra o började dra i hår o bitas o ha sig, såg lite smålustigt ut faktiskt. Joel är ganska härdad men lillgrisen börjar gråta så det ja...han fick sitta i gåstolen istället. Han fattar inte riktigt hur han ska göra, men alla sakerna som sitter på gåstolen är superskojiga!

Sen gick vi bort till Bamseklubben och tjötade en liten stund, sen fick jag gå hem med lillgrisen eftersom han var så trött. Men skönt var det att komma ut litegranna o träffa lite folk!

Vädret har klarnat upp och det är sol ute. Blåser dock en del men jag tror jag ska satsa på att springa ändå. Tänkte jag tar en tight munkjacka över så ska det nog gå bra, känner inte för att springa i bara linne...hm..just det.

Hoppas jag hinner/orkar uppdatera ikväll är jag kommer hem. Annars så får det bli imon istället.





TVEKSAMT...

Idag spöregnar det ute.
Vet ni varför?

Jo..för idag ska jag nämligen springa vårruset, klart det ska regna då. Hur kunde jag tro att det skulle var fint och varmt ute? Usch..jag vill inte springa. Kanske får gå istället.

Har ni svårt att förstå hur jag tänker så kan ni göra följande:
Ta på era träningskläder (linne och 3/4 byxor)
Åk till ett varuhus eller liknande och knö er bland en massa människor (helst runt 20 000)
Spring hem (5 km blir lagom)
När ni kommer hem så ställer ni er i duschen och drar på kallt vatten, sen kan ni stå där i en 20, 30 minuter.

Låter väl uuuunderbart?

Inte?

Nehe...

PROJEKTDAG

Eftersom vädret är som det är idag så kommer jag ägna mig åt olika projekt här hemma.

Tex

FROSTA AV FRYSEN
(hej mitt vinterland typ)

HÅLLA LILLGRISEN GLAD
(jo men tjena)

STÄDA ALLA RUM
(förstår inte hur det kan bli dammigt så fort)

SE PÅ VÅRA BÄSTA ÅR
(ett klart måste, trean 10.30 missa inte!!)

DAMMSUGA
(kanske hinner)

GÅ TILL AFFÄREN
(ett ont måste idag tyvärr)

STRYKA
(jag klarar inte av ostrukna kläder)

ÖVA PÅ GREKISKAN
(kan faktiskt räkna 0-99 nu *duktig*)

Sen kanske jag hinner fler saker, det vet man aldrig, men jag har hört att jag är en tidsoptimist..förstår inte vad folk får allt i från ;)

TÅRAR

Var det någon mer än jag som såg Spårlöst på fyran ikväll?

Herregud..både jag o Thomas satt o grät =)

Jag kan bara säga att jag är så glad för Martinas skull för hon är en av de goaste människorna jag känner och om någon förtjänade detta så var hon absolut den personen.

Kan dessutom tänka mig att Mia kommer tycka det ska bli trevligt att åka till Colombia i framtiden för att hälsa på svärmor ;)

SHIT!

När jag loggade in på min mail så..ja..herregud vilket flyt jag hamnat i! :D

"Hej och Grattis,
 Ni är månadens vinnare av tävlingen Blöjor till hela föräldragruppen!  
Vi har valt er historia som April månads vinnarhistoria.   
Blöjor motsvarande ca 3 månaders användning skickas till er inom kort. 

Med vänliga hälsningar Libero Konsumentkontakt"

Jag är så glad så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen längre :D

WOHO!!

Jag vann tävlingen hos Tant Ulrika!! Nu blev jag sådär superduperglad igen

*gör massa halvkonstiga volter*

Gillar ni att tävla så tycker jag absolut ni ska kolla in hennes sida för det finns massor av roliga tävlingar där =) (man behöver inte ha en blogg)

"Tävlingen avslutad o vinnaren är..

Då var tävlingen i samarbete med Pippilotta avslutad. Hela 147 härliga tävlingskommentarer - skoj!

O vem blidde då den lycklige vinnaren efter en smidig lottdragning, jo..

..stort GRATTIS till
Kerstin!

"Om jag vann så skulle jag köpa en solskyddsdräkt eftersom vi ska mot de varmare breddgraderna i sommar.."

Jag mailar dig inom kort :)

Jätte tack till
Pippilotta för att jag fick samarbeta med er!"



GÅRDAGENS OUTFIT


RSS 2.0