Men blaj då..

Denna helgen; min andningspaus innan det är dags att ge sig in på humanbiologin på måndag. Inte för att det blir nån direkt andningspaus eftersom vi ska ha lite kalajs här imon med släkt. Dagen har gått åt till städning, jaga Alexander, däcka lite, jaga mer Alexander, drömma om att sova och lite pussar däremellan.

Tänkte bjuda på ett kort på Alexander så ni ser hur snyggingen ser ut dessa dagar, men det ******** (=massvis av svordomar) programet Photoscape ville inte samarbeta med mig så jag går i strejk. Ni får se lite kort senare istället. Har ju faktiskt lyckats komma på hur man för över bilder från nya kameran också..

Nya..tänker kanske ni då? Vad lyxigt.

Näe, det är inte alls lyxigt. Grejen var att på min systers kalas så skulle min far gå förbi och puttade till mig lite sådär fint så kameran flög ur mitt grepp och landade rakt på linsen. Till elgiganten, ny kamera på en gång (konstigt att de inte undersökte den först?), hela försäkringen försvann och förfrågan om ny försäkran kom upp.

HAHAHAHA, nej jag tänker då verkligen inte teckna en ny försäkring då självrisken på hemförsäkringen bara är pyttelite högre. Så är det

Men iaf, bilder från kalas o sånt ska jag verkligen försöka lägga in imon!

Ha en trevlig kväll!


Åh vad SKÖNT!!!!!

Idag hade vi vår första tenta och avslutade således kursen Introduktion till vårdvetenskap.

Kan ju inte direkt påstå att jag gick dit imorse med de bästa förutsättningarna eftersom Alexander (efter en hel veckas jättebra sömn) fick för sig att vara *tada* VAKEN!
Kl 4 imorse hade vi en toksöt lite unge som sprang runt o runt o runt o sa mammamammamammamamma.

Väl på plats möttes många i klassen upp, vi är ju 110 stycken nånting sånt så det blev ju att man sållade ihop sig med folk man kände igen, kollade på rulltavlan vilken sal som gällde o sen delade alla upp sig åt olika håll.

Väl i salen kollades legitimationen och vi fick sätta oss på valfri plats. Tycker det sög en del att man inte fick ha jacka eller väska vid sin plats, utan var tvungen att hänga av sig allt på ett o samma ställe. Okej att alla var tvugna att göra det och så, men det kändes ändå inte sådär jättebra att behöva lämna alla sina värdesaker i väskan på ett annat ställe, låååångt bort från var man satt.

En del hade ju missat det här med att man skulle vara på plats minst 15 minuter innan, och fick inte komma in förrän provet hade hållt på en halvtimma. Ganska bra egentligen, men lite jobbigt eftersom det ändå blev ett slags störningsmoment.

Tentan kom, första sidan gick jättebra men sen blev jag trött, och det var inte bra för det var måååånga sidor kvar. Vårdteorier hit o dit,etik o psykologi, sociologi ojojoj..men efter x antal timmar var allt (förutom en fråga) ifyllt och jag lämnade salen med ett huvudet som bultade, var blankt och en kropp som kändes som om den vägde 50 kilo mindre än då jag gick in..

Men första tentan är nu avklarad och skit samma hur det gick, det känns ändå helt underbart!


Galenpanna

Känner mig just sån, som en galenpanna.

På fredag ska vi nämligen ha vår första stora tenta, med betoning på STORA.

Det är skrämmande mycket och jag förstår inte hur jag ska lyckas hålla isär allt och få in allt och dessutom få minst 70% rätt på tentan, annars måste jag ju göra om den och vdet vill jag verkligen inte kan jag lova!

Här hemma ligger det papper överallt, högt och lågt, upp och ner och det ser ut som värsta bombnedslaget.

Önskar jag hade tid att skriva mer, men jag måste faktiskt fortsätta med pluggandet nu...

Hej igen!!

Jo..det är sant; jag har börjat blogga igen.
Och rätt tillfälle att sätta igång igen är ju nu, när man har som absolut mest att göra.

Har ju inte skrivit på ett tag och det har hänt en heeel del så att säga, kommer berätta om det mer i framtiden men i korta drag;

- jag har börjat plugga till sjuksköterska i borås
- thomas är pappaledig
- alexander har åkt på lite grejer vi ska på utredning för, men annars så är han fortfarande superdupergo och väldigt aktiv (älskar att leka med spisen på öppna förskolan, steka lök och koka tomater)
- jag tränar en hel del nu
- ska sommarjobba på mitt gamla jobb i sommar
- har fyllt 26 (!)
- är fortfarande blond (skönt att nåt är som det ska iaf ;)

Så nu får ni allt ta o hitta hit igen folk!


RSS 2.0