ILSKA & HJÄRTSLAG

Så vad tror ni händer på morgonen? Jo..mobilen ringer under lektionen, dolt nummer. Jag känner hur det börjar koka inom mig...jag VET att det är från mvc (mödravårdscentralen) som ringer och säger att min tid idag är inställd. Min tid..som jag bokade för så längesen så Thomas kunde få följa med. Vi skulle ju få lyssna på hjärtljuden.
Vägrar svara av ren ilska, gravidhormoner är inte att leka med... (dessutom har jag lektion.)
Ringer sedan upp, ingen ringer tillbaka, men de hade sagt på min telesvarare att min tid var inställd och att vi skulle boka ny nästa vecka. NÄSTA VECKA? Då kan ju inte Thomas vara med och så måste jag åter igen trixa o dona för att få till en bra tid. (Som min bm (barnmorska) uttryckte sig sist de ställde in en tid och en ny behövde bokas och jag sa att jag hade prov jag inte kunde missa; "Ja, men det kan inte vi ta hänsyn till". Dessutom snorkigt).
Därför blev jag arg, jag ville inte vänta, jag hade ju sett fram emot detta så länge!

Sen kommer jag hem, beklagar mig inför Thomas som är litesmå trött på mitt gnabbandes och alla bekymmer jag plötsligt har fått =) Men sen ringer dom upp, och har fått ett återbud!! Fast jag får komma till en annan bm isf. Men jaja, alla är bättre än den bm jag har nu (gillar henne faktiskt inte så där mycket).

Så vi åker dit och träffar vem då? Jo..världens underbaraste barnmorska! Hon var så go, fast egentligen jobbade hon på förlossningen och var bara där en gång i veckan. Men hon ställde frågor till Thomas och lät honom vara med (förra gången så hoppade bm till varje gång hon såg Thomas och verkade undra vad han gjorde där). Dessutom så ville hon verkligen anpassa nästa besök så Thomas fick en större chans att kunna flexa o vara med.
Och vi fick lyssna på lillgoingens hjärtljud, oj vad fort dom slog! 150slag/minuten ungefär. Förutom detta så skulle jag nu börja med järntabletter (så det har jag gjort) och så fick jag mitt moderskapsintyg :)

Och så passade jag på att fråga om jag inte kunde få byta till henne, och nästa gång får jag komma till henne men sen så är hon inte där förräns september igen, så det blir ju några besök som jag får hitta någon annan.
Men hon var helt underbar!


SPARK OCH FÖRSÄKRINGSKASSA

Vecka 21
Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.
Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.

Igår hade vi en riktig slappardag här hemma (som varje söndag känns det som). Men det är skönt. Katterna slappade till det och tom lillgoingen slappade till det.

Idag så var det ju då tillbaka till verkligheten, geografi på morgonen. Men det gick ganska bra. Alltid intressant när vi får i uppgift att komma på förslag på lösningar till olika saker. Som idag skulle vi komma på en lösning och motivera på vilket sätt man skulle kunna stoppa hungersnöden i världen. (Min grupp hade faktiskt det bästa förslaget, om jag får säga det själv, höhö ;)

Är så gött denna veckan eftersom Thomas är ledig :) Så vi får en hel vecka tillsammans då vi bara kan goa oss och ut o shoppa o bio o sånt mysipys.

Annars är det lugnt här, lite småsparkar imorse. Kanske låter väldigt konstigt men det känns skönt på nåt sätt när bebisen sparkar, då vet man ju att det iaf borde vara som det ska. Även om man hoppar till lite. Fast än så länge så känner jag ju inte så starka sparkar eftersom livmodern ligger i framvägg som det så fint heter. (Ingen förutom de som har barn kommer fatta vad jag pratar om antagligen :)
Börjar bli lite jobbigt när man ska sova också, vettesjutton vilket håll jag ska ligga åt eftersom det känns lite obehagligt med magen i vissa positioner.
Men det är det värt :)

Lyckades faktiskt hitta en väldigt trevlig människa på försäkringskassan idag också som förklarade allt gällande havandeskapspenning och föräldrapenning. Men det är verkligen en komplicerad historia det här måste jag säga. Det är sååå rörigt att söka! Sedan så finns det också någon slags informationsträff där man får mer information om ledigheter och sånt.
Men jag säger då tack gode gud för att man har ett fast arbete med okej inkomst, för mycket pengar kan man ju inte direkt säga att man får.
Så jag kom fram till att om man ska skaffa barn så måste iaf en av föräldrarna ha ett jobb (helst båda) som ger någorlunda lön. Annars blir det svårt.

Men se så, ut i solen med er nu!


LAKTOS :(

Igår så kom det dåliga vädret åter in över Göteborg och det sög ju. Speciellt eftersom Thomas föräldrar var här och hälsade på. Man kunde ju ha tyckt att vädret kunde hållt i sig iaf en dag till, men lite sol fick vi på eftermiddagen. Idag regnar det ju istället. (måste ändå erkänna att jag faktiskt saknat regnet lite)

Men iaf, igår sprang vi runt på stan och hade oss, shoppade lite och kollade på Poseidon. Thomas mamma hittade ett par görsnygga skor, så jag tänkte jag ska besöka samma affär i veckan o se om inte jag kan hitta ett par jag med. Måste ju ha något nu när det blir varmare eftersom det är lite svårt att gå i höga klackar (man vinglar änna lite o sen är det inte så skoj med foglossningen heller att trippa runt).
När det var dags att äta så gick vi till den lokala kvarterskrogen och jag åt pizza :) var så längesen jag gjorde det men gott var det iaf.

Har en stark misstanke också om att min gamla laktorintolerans har kommit tillbaka. Lovley.

Projekt Historia
Projekt Geografi
Engelska prov

Nationellt prov svenska
Filmanalys
Geografi prov
Nationellt prov engelska
Redovisning svenska
Hemuppgift historia
Teoriprov
Uppkörning


BEBIS :)

Idag var vi på något riktigt stort, vi var på ultraljud och så våran lilla going.
Just det! Vi ska ha en bebis :) det ni hehe

Iaf, lillgoingen var så söt, men mycket trött (lyckades pricka in ul tiden under en sovstund) och vägrade att ligga i någon annan ställning än fosterställning. Spelade ingen roll hur mycket barnmorskan än ruskade på magen, det enda som hände var lite småsparkar och vift med de söta händerna, för att sedan bli lugn igen och, som det såg ut, suga på tummen :D så envis kan man ju säga att lillgoingen är redan nu (vilket vissa skulle påstå kommer från mig, men jag tror inte det ;)

Blev dessutom framflyttad 3 dagar, och för er som då inte vet så ska vi ha i september, så nu har halva tiden gått och magen har äntligen fått bebisform. Så nu syns det att vi ska ha en bebis också :)

Och om någon av er skulle stöta på mig på stan: RÖR INTE MIN MAGE det finns inget värre, jag tycker det är helt fruktansvärt när någon kommer fram och ska ta på magen. Jag bryr mig inte om det är en vän eller någon annan, den enda som rör magen är Thomas, men ingen annan. (vill här påminna om gravidhormoner också).

Vi ska ha en bebis!!


LISEBERG!

Projekt Historia
Projekt Geografi
Engelska prov

Nationellt prov svenska
Filmanalys
Geografi prov
Nationellt prov engelska
Redovisning svenska
Hemuppgift historia
Teoriprov
Uppkörning

uppdatering av listan som ni kan se ovan, sakta men säkert betar vi av den.

Fördelen med att ha en far som jobbar på liseberg är att man får gå dit innan dom har öppnat för säsongen, på den sk familjedagen (som mer är en kväll eftersom det bara är några timmar). Några av karusellerna har öppet, balder bla hehe, och sedan så är det buffé. Dessutom är det billigare att spela också, på småspelen när man ska göra saker är det gratis, men då vinner man bara en godispåse och inga av de riktiga vinsterna. Men däremot på snurrhjulen (där det inte är gratis), där kan man vinna! Och jag vann! 2000 g chokladkaka! Fast det var ju uppdelat i 20 stycken små 100 grams kakor men ändå..mums!
Och för er andra som vill gå på liseberg så öppnar dom på lördag. Och för er som aldrig vart på liseberg så kan jag bara säga att det är 100 gånger bättre än gröna lund. Så det så.

Igår hände inte så mycket, nån tant på vagnen hade antagligen tappat parfymflaskan över sig eftersom det stank så in i bomben, fick huvudvärk o det var ju mindre skoj. Var en kille här o kollade på lägenheten också och han skulle ta den, vilket vi är otroligt tacksamma för eftersom det sparar oss mycket tid. Det innebär att vi slipper ha en massa människor springandes här under typ två dagar, och det ska vara tider som passar alla o jada jada. Så det är ju riktigt skönt faktiskt.

Haha, hittade en rolig sida på nätet idag också, ett forum med kändisskvaller. Eller ja mer "vilken kändis har du gjort det med" Kan ju säga att vissa intressanta saker kom fram, vissa man inte trodde skulle vara otrogna och sånt. Men jag skriver inga namn på vilka jag läste om eftersom man ändå inte kan bedömma sanningshalten på det. Men jag o Katta satt o garvade rätt gött åt vissa saker.

Så vill jag tacka vädret för att det hållt sig så fint nu i så många dagar.

Och imon..imon då smäller det! :D

EN BRA DAG

Idag så var jag faktiskt i tid för första gången på morgonen. Med detta menar jag att jag fick allting gjort utan att stressa och jag hann tom med den tidigare bussen.
Däremot krånglade datorerna på skolan när jag skulle skriva ut mina arbeten, men efter en del svordomar och jobb så fick jag ut dem :) Redovisningen gick också bra, inte många som var där för att lämna in arbetet dock..
Ganska lång håltimma och jag fick pluggat lite engelska. Satte sig en kille vid mitt bord och började prata med mig, faktiskt riktigt trevligt när folk kommer så. Så vi pratade allmänt om lite ditten och datten (Thomas var helt övertygad om att han försökte stöta på mig, men jag vet inte riktigt om jag håller med). Trevligt med en pratstund var det iaf.
Sen svenskan då, ingen lång lektion det heller faktiskt, så jag passade på åka in till stan och åt lite lunch (måste säga att de som klagar på dagens unga borde granska hur pensionärer beter sig, kladda med sina händer över frallor o sen lägga tillbaka dom..usch). Sen blev jag påhoppad av någon majblommeförsäljare.
Är det bara jag eller har dom blivit riktigt gåpåiga i år? De blockerar din väg och står precis utanför vagnarna så man knappt kommer av. Ne usch, det var bättre förr ;)

Historielektionen då..vi var hela 5 personer! wow..:D Bara för att det var inlämning och redovisning där också, men nu är det iaf ingen historia på 2 veckor så det är leeedigt..härligt värre :)
Dessutom skrev vi på kontraket till lägenheten idag :D Och fick reda på att golven i hallen och köket ska läggas om och dessutom får vi välja målning eller tapetsering på 2 av rummen i lägenheten. Så gött!

Hoppas vädret kan hålla i sig denna och nästa vecka, det skulle vara så skönt om värmen äntligen var här och stannade ett tag också =)

GLÖMDE


Jag tar och uppdaterar listan lite, fattar ni vilken skön lättnad nu när båda projektarbetena är klara? Känns som hela jag bara pösit ihop.

Projekt Historia
Projekt Geografi
Engelska prov
Nationellt prov svenska
Filmanalys
Geografi prov
Nationellt prov engelska
Redovisning svenska
Hemuppgift historia
Teoriprov
Uppkörning

Annars så har dagen vart rätt lugn (förutom att man suttit o pluggat då). Thomas verkar må lite bättre och idag var det riktigt varmt ute (gick faktiskt iväg en stund och köpte tidning och glass :) Nästa vecka kommer bli en spännande vecka med mycket roliga saker, och sen har jag inte så många lektioner heller så det är gött :) Hoppas det blir varmt och skönt då med, så man kan vara ute..och äta mjukglass! :D

FÄRDIG!

Min lista:

Projekt Historia
Projekt Geografi
Engelska prov
Nationellt prov svenska
Filmanalys
Geografi prov
Nationellt prov engelska
Redovisning svenska
Hemuppgift historia
Teoriprov
Uppkörning


JAKTEN PÅ FRALLORNA

Igår så var det besiktning på lägenheten. Det var så mysigt (inte besiktningen) för Thomas hade tagit ledigt från jobbet så vi kunde ligga o dra oss på morgonen o sen gå upp och äta frukost tillsammans. Bara ta det lugnt, det var så skönt.
Sen kom besiktningsmannen som tyckte det var tråkigt att vi skulle flytta, men tyckte att lägenheten var så fin att han kanske skulle fundera på att sälja sitt och söka denna :) Han kollade väl runt i kanske 5 minuter, så det är väl skönt att vi inte fick några anmärkningar. Klart att vi kommer sakna denna lägenheten för den är ju jättego, men vi kommer nog gilla våran nya väldigt mycket också. Området verkar ju väldigt bra precis som det är här.

Hade en kort lektion i skolan och sedan så åkte jag hem till min syster som fick äran att massera mig (fördelen med att ha en massör i släkten), jag har ju fått tillbaka det där onda i nacken och ryggen igen som jag får när jag pluggar mycket. Och det fanns visst lite knutor o knölar varstans och det mesta lyckades hon lösa. Det konstigaste var den som jag hade PÅ överarmen och i nacken (som en liten kula). Får nog börja gå mer regelbundet så jag inte blir så stel.

Åkte hem o pussade lite på Thomas, vi försökte bestämma oss vad vi skulle äta till middag och om vi skulle hyra en film. Vi var så trötta båda två så vi fastnade framför tvn en bra stund innan vi åkte iväg. Thaimatställena hade stängt :( Så det blev kinamat istället. Att hyra film brydde vi oss inte ens om eftersom klockan hade blivit såpass mycket och sen så skulle det gå någon film på tv också.

Surprise, jag somnade framför tvn.
Tog mig 3 timmar att ta mig upp för att orka borsta tänderna. Falcon gjorde tappra försök att väcka mig genom att ställa sig med framtassarna upp på soffan o mjaua tills jag flyttade mina ben så han också kunde få lägga sig i soffan. Goingen :)

Imorse så märkte Thomas att han har blivit jätteförkyld :( Så jag gick upp och kom på att jag skulle göra frukost o ta hand om honom. Jag ville ha nybakta frallor.
Gick till affären- inga frallor
Konditoriet - nån fotbollsföreningen hade vart inne och köpt ALLT bröd, smart, tack för att ni förbeställde. (resulterade i att alla de människor som går dit varje morgon inte fick något bröd alls).
Konditori 2- hade stängt
Konsum-inget bröd, slutade med att jag köpte sånt man bakar i ugnen istället, gick ganska bra det också :)
Så min jakt på bröd tog ungefär 1 timma. Men jag fick ju iaf vara ute i det härliga vädret, var riktigt varmt på de ställena det inte blåste.

Så kom min älskling upp ur sängen, snörvlandes, stackarn. Men han tyckte jag hade gjort en god frukost iaf och då blir man ju lite piggare.

Dagen fortsätter med plugg plugg och ännu mer plugg. Oj vad roligt.


TVÄTT-TJUVAR?

Ska bli väldigt intressant idag och se om någon återigen försöker ta mina maskiner medan jag tvättar, känns som om det börjar bli en fruktansvärt störande tradition. Men det är inte så länge till eftersom vi snart ska flytta :) *wee*

Allting här rullar på som vanligt, känns som om vädret börjar bli varmare så man kan ju hoppas att våren kommer på riktigt och att aprilvädret inte slår till med buller och bång som det har en förmåga att göra. Känner att mitt liv har ett litet uppehåll nu eftersom jag har så mycket att göra i skolan. Först projektarbetena (har gjort det mesta på historian iaf..), sedan är det engelskaprov (megastort), efter det följer nationella prov i svenska, arbete om filmanalys, geografi- och historieprov, engelska nationella prov och engelska novell redovisning.
Efter det så är det bara att ge sig i kast med körkortsteorin och efter det uppkörning.

När allt detta är klart så ska jag bara sitta och tokslappa på vår nya inglasade balkong och äta glass.

I tisdags så var det äntligen dags för en efterlängtad premiär; Desperat Housewives!!  Thomas stod ut iaf halva programmet innan han tröttnade, han är så go min lilla älsklng :)

TÄND ETT LJUS

Jag tycker det är en vacker gest, här lyser ljuset och i vissa av grannarnas fönster.

Det känns skönt att visa sitt stöd för Englas familj och alla andra människor som drabbats av sorg.


IDIOTER?

http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2230994.ab

Denna artikel har idag retat gallfeber på mig. Varför? Jo..det ska jag minsann berätta!

Det är väldigt bra om ni läser artikeln, men det som ändå gör mig arg kommer här, följande kommentarer är citerade från länken ovan.

1)"Mamma, då är jag ju inte idiot!" utbrast Alex på mötet med den nya psykologen. Nya tester visade att han är normalbegåvad.

Då hade han gått två år i särskolan, bedömd som lindrigt utvecklingsstörd."

2)"Men storebror, som även han kämpade med matten frågade: "Ska jag också idiotförklaras?"

3)"Men Alex var inom sig säker på att han hamnat fel, att han inte var som de andra, de han såg som idioterna."

Om jag som mamma till ett barn som var utvecklingsstört (eller förståndshandikappad som jag har för mig att det kallas idag) hade läst detta så hade jag blivit fly förbannad (nu blev jag iofs det ändå), sårad och verkligen upprörd! Någon kallar MITT barn för idiot, pga något man inte kan påverka.
Att kalla utvecklingsstörda (förståndshandikappade) för idioter, vilket familjen kan man säga faktiskt gör här, är att verkligen kränka människor. När storebror sa det så borde kanske mamma förklarat att alla människor är lika värda och att man inte kallar andra för idioter. Men om vi då ser till det översta citatet, så ser vi att mamman inte alls lärt sina barn detta eftersom han FORTFARANDE fäller en sån kommentar flera år efter att han fick sin diagnos. Jag fick lära mig tidigt av mina mamma att man inte säger så, men det kanske man inte gör idag? Sedan så kan man i artikeln också läsa:

"Alex är inte "idiot", lika lite som andra särskoleelever. Men själv upplevde han det så, vilket sätter fingret på problemet med den svenska sorteringsmodellen."

Om han själv upplevde det så, hur kommer det sig då att kommentar nr 3 kunde yttras? Väldigt motsägelsefullt, känns som en kommentar som var "tvungen" att komma med bara för att släta över det. Men tyvärr.
Bara för att se att jag inte missuppfattat det så bad jag Katta läsa igenom artikeln, och hon uppfattade den precis som mig.

Kan alla ni föräldrar och andra också vara så vänliga att berätta för era barn att inte kalla andra människor för idioter bara för att de hade något slags handikapp? Låter ju självklart, men tydligen så är det inte så.

Ganska skrämmande när man tänker efter.


LYCKORUS

Måste berätta...


VI FICK LÄGENHETEN!!! *gör en konstig jättelyckodans*

Så istället för att trängas i en liten tvåa där vi knappt får plats så kommer vi nu ha..

* en stor hall
* 2..märk 2 badrum! (eller en är iofs en gästtoalett, men ändå!)
* Plats för tvättmaskin
* Stort kök (iofs lite mindre än vi har nu men vi behöver inte känna oss som sardiner och vi har plats för våra matsalsmöbler)
* 1 extra rum
* 1 väldigt stort vardagsrum
* 1 väldigt stor inglasad balkong som solen skiner mot

Dessutom så är utsikten så grym, det är ju på 6e våningen så  visst är det najs! *woho*
+ att det är hiss och jääättefint där nere när man kommer in genom porten
Området är också lugnt och fint..

Åh...vi är så glada jag o älsklingen :D

INGET SPECIELLT

I söndags så var vi o kollade på den här tokfina lägenheten som jag bara vill ha..vi ska få besked idag eller imon (tror jag) om vi får den, men jag vill veta nuuuuuu! Men den var verkligen fin och utsikten var underbar, området lugnt och skönt precis som vi har det nu..åh..ge mig :)

Annars har väl saker och ting flutit på som vanligt, inget speciellt som hänt så direkt. Ska iväg till svenskan sedan och argumentera om något...kom på det perfekta ämnet; Varför BigMac borde bli Sveriges nya nationalrätt :D
Det är då inte min personliga åsikt, men det kan vara skoj att argumentera om det ändå..man får ju använda lite fula knep också med statistik o sånt hehe. Skulle jag säga som det var så skulle ju ingen hålla med mig alls (speciellt inte om jag la till tillbehören i min beräkning av näringsvärden, nu tar jag ju BARA upp hamburgaren, fast de flesta associerar ändå hamburgaren tillsammans med mealet  :P)

Igår så var det faktiskt ganska gött väder här igen, idag är det svinkallt. Jag börjar ana ett mönster här...

Dagens uppmaning: Ät inte torsk

MAGASINET

Igår så var det så underbart väder här så det fanns inte! Efter lektionen åkte jag in till stan och lämnade in min telefon på lagning, så nu får vi se hur lång tid det tar innan den kommer tillbaks. Skönt att man har en go sambo som lånar ut sin mobil så länge :)
Sen var det hem och plugga på eftersom det var dags för prov..IGEN..men jag tror det gick bra, jag hoppas det iaf! Fick förresten tillbaka mitt historieprov också. Åå första delen hade jag skrivit VG och på andra G, så det får väl duga antar jag.

Eftersom det då var så skönt väder så fick jag så himlans mycket energi, så när jag kom hem så började jag dona o ha mig och strök o sånt. Var så skönt när man kunde ha öppet balkongdörren utan att det blev isande kallt på 5 minuter.

På kvällen så skulle vi kolla på en lägenhet, men vi kände väl kanske redan i trappuppgången att njae...det var rätt sjabbigt, väggarna var slitna och det var ritat på dem, dessutom så var de tydligen inte hemma när vi ringde på trots att vi sagt när vi skulle komma, så vi bestämde oss för att tacka nej till lägenheten. Vi ska titta på en annan imon som vi med all största sannolikhet vill ha. Sen ska man slåss om den med ytterligare några andra, avskyr sånt :(
Men efter vi hade kollat på lägenheten igår så kom vi fram till att vi båda var för trötta för att laga mat, så vi gick bort till vår lilla kvarterskrog som inte vi besökt på en hel evighet. Jag åt oxfilé med stekt potatis o bearnaisesås..det var sååå gott så ni anar inte!

Idag så var det gött väder igen på morgonen, men när man kom ut så var det änna kallt o eländigt :( Begav mig mot biblioteket för att leta reda på böcker till mitt histioriearbete. På ungefär en timma hittade jag EN bok, fy vad sur jag blev...men bibliotekstanten var jättesnäll, hon tog tom med mig ner till magasinet där dom gamla böckerna stog bara för att se om vi kunde hitta något där, men vi hittade nada.
Hade tänkt handla på vägen hem, men jäses vad mycket människor det var inne i stan. Så jag gick bara o köpte färska räkor o åkte hem sen..

mmm...färska räkor..jag längtar tills vi ska äta :D

BRY DIG!

http://www.blueribbonmovie.com/

Tog denna länken från Kattas blogg, men jag var tvungen för jag blev så rörd när jag såg den..
Titta på den och låt dig inspireras!

Idag så började dagen riktigt dåligt. Det första som hände var att min telefon hängde sig o sedan tokdogen den och det var helt omöjligt att få igång den igen.  Så där stog man utan telefon och det var riktigt jobbigt.
Tänkte att jag borde åka in till stan så fort som möjligt o lämna in den, men jag hade tvätt tid kl 11.
Gick ner för o kolla om det fanns någon tid 14 istället, men det gjorde det ju inte. Däremot hade 8-personen avbokat sig o då fick jag snilleblixten att jag kunde börja tvätta tidigare så jag också blev klar tidigare. Så jag rusade upp, sorterade tvätten o ca 7 minuter senare var jag nere, bara för att upptäcka att någon tagit  maskinerna..*sucka*
Upp med påsarna igen..satte mig o skrev ett mail till Thomas så han inte skulle bli orolig  när min telefon var avstängd (vi blir oroliga om vi inte får tag på varandra o tror att något är fel..puttinuttit)
Sedan så surade jag lite till o gick ner o tvättade, saknade min darling.

Men här började allt vända..

Helt plötsligt är det helt underbart väder ute, man blir glad för det är massor av sol och värme och wowkänslan kommer över en.

Allt flöt på utan problem i tvättstugan, Thomas hade sett mitt mail och kom dessutom hem tidigare! Berodde iofs på att han mådde dåligt, men ändå! Jag blev så glad :)
Gick bort till affären o handlade lite o köpte glass (sån där go magnum med vit choklad o jordgubb).

Nu håller jag på o göra pannkakor som vi ska mumsa på..ah..bara mobilen kvar, men det är ett senare problem.

BOKNÖRDIdag så regnade det igen, men igår var det tokskönt väder ute! Det var varmt och solen sken och det kändes verkligen som om det var vår. Fler såna dagar tack, helst många av dem i sommar också så att man kan gå och ha picknick i Slottskogen. Det är grejer det =)

Annars idag så var jag i skolan imorse, åkte hem en kort sväng o gjorde förberedelser inför mitt svenskaframförande, sen tillbaka till skolan och höll den där muntliga redovisningen.
Träffade min darling en snabbis på stan också o drack choklad =) Man får ta vara på dom små stunderna.

I övrigt händer det inte så mycket idag, vi ska titta på en lägenhet, mest för att se hur den ser ut på insidan, vi har antagligen inte tänkt o köpa den, känns osäkert att köpa något nu när det verkar närma sig ett prisras.

Skulle vara gott att sova en stund också, man blir så trött av det här vädret ju.

RSS 2.0