EN DAG HOS FELIX

I onsdags så träffades vi, mammor, en pappa och barn, hemma hos Felix och hans mamma Jennie. Jennie hade nämligen vart väldigt huslig av sig och bakat äpplepaj (mmm) medan Tess hade snott ihop en riktigt smarrig kycklingsallad.

Jag och Lina dök upp lite senare än alla andra, eftersom det blev så. Jag lyckades även, håll i er nu, hitta hem till Jennie utan att köra vilse ELLER ringa och fråga om vägen. Jag vet..det är nästan så man blir lite skrajsen.

Då vi kom in i huset så var alla praktiskt taget redan klara med salladen och på väg ut med de små för att få dem att sova. Men jag och Lina var inte ledsna för det, eller kanske lite dådå =) Vi slog oss ner med våra små galningar och åt vi också medan de andra var ute på promenad. Lagom tills de återvände så var det dags för oss att promenixa en stund.
Då vi kom tillbaka parkerade vi vagnarna på den temporära "här-sover-barnen-parkeringen" som var placerad på verandan på baksidan av huset. Det fungerade kanon!


Vi smaskade glatt i oss äpplepaj med glass och det var såååå gott så alla tog säkert minst 2 gånger var.
Allt var frid och fröjd tills Jamie vaknade och startade en karatelektion i sin vagn, sen spred det sig..strax därefter vaknade ett barn, sett ett annat, ytterligare ett och vips var alla de små barnen vakna och ville inte alls låta mamma/pappa sitta kvar och mumsa. De tyckte nog att vi hade fått tillräckligt, de små busarna!

Så det blev...LEKTAJM!!!
Felix hade väldigt många roliga leksaker, och Alva ville leka med alla och ville inte att någon annan skulle få det ;) Melih tyckte allt var lite skrämmande och ville hellre dra ut alla dvd-skivorna. Jamie var lite mammig och ville absolut inte lämna mamma Linas sida, Alexander Sr drack vatten, Alexander Jr var ganska mammig han också. David röjde järnet och Felix sprang runt och kramade alla.
Sen kom alla glada föräldrar på att Jaaa, vi måste ju ha ett gruppfoto, precis som det vi tog i februari!

Jag kan säga er som inte vet detta, att få ett gäng leksugna ettåringar att sitta still en stund är inte..direkt lätt. Egentligen borde ett kort tagits åt andra hållet på alla föräldrarna som glatt sjung "en kulen natt natt natt", högt och tydligt flera gånger för att få de små vildarna att vara stilla i några minuter.

 

Alla barnen hade jätteroligt och varför det är extra roligt är ju för att vi alla träffats sen de låg i magen.

Goingarna =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0