MINGEL

Igår så hade vi vårt andra kalas för...

 

Detta kalas var mer inriktat på släkten, det obligatoriska släktkalaset som man bara måste ha!

På kalaset var följande närvarande; Mormor men inte morfar (han var sjuk stackarn), farmor & farfar, moster Maddan & Eric, Fastmor 2.0 Annette & Johan. En liten klick, men naggande god

Vi bjöd på lite mat och maten bestod av hamburgare med bröd. Det är ju ganska lätt att ordna och samtidigt så gott, alla verkade tycka det iaf eftersom det smaskades för fullt runt bordet. Alexander uppskattade däremot inte maten, han tyckte inte alls det var gott..

Tillslut blev mr birhdayboy ganska otålig, så han (läs Kerstin) fick öppna paketen. Han tyckte mycket om det han fick och ett litet urval av alla saker är bl a en gåvagn, leksaker till sandlådan, en väldigt rolig traktor med en bonde som sjunger, kläder och cd-skiva med klassiska barnsånger.

 

 

 

Efter att vardagsrummet blivit full av presentpapper så dukades bordet av så vi kunde få plats med tårtorna! Jag hade stått till halv tolv på natten dagen innan och hållt på med dessa tårtor, dekorationen tar ju ändå en liten stund. Men det är det värt!

Det togs mycket kort på lillpojken som däckade. Två kalas så nära på raken blev nog lite väl mycket för honom, all denna uppmärksamhet..ojoj..så medan Alexander låg och sussade gott i sin säng gick vi andra då på godsakerna. Tårtorna verkade iaf uppskattade så det var ju tur det.

 

 

 

Då alla var mätta och nöjda så var det dags för folk att börja dra sig hemåt efter ett väldigt lyckat kalas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0