MYCKET PLANERING

Idag har det vart o göra!

Var och tränade idag för första gången på mycket länge och det var så skönt att få komma iväg. Märkte dock hur otränad jag hade blivit på den tiden jag inte tränat =( Men nu är det full fart igen så formen kommer snart tillbaka.

Då jag kom hem så bakade jag en massa kanelbullar till Alexanders öppna hus som vi ska på torsdag då han fyller 1 år! Inte klokt vad tiden går fort, min lille kille är redan 1 år..eller snart =)
Lite kompisar till honom tittar förbi och sen på lördag så har vi ju släktkalas. Nu blir vi ju inte så många som jag trodde, vilket är synd..mest synd för Alexanders skull men vi ska ha kalasskoj ändå! Har vart lite stressad över att inte veta hur många som kommer eftersom det ska planeras med mat och sånt, men nu har stressen släppt lite och jag börjar komma på vad som ska göras =)

Imorgon blir det ett besök hos Tårtdeckor för att inhandla diverse saker till tårtorna jag hade tänkt göra. Ska bli spännanade..lite konstigt att det kan pirra i magen över ett par tårtor haha

Kommentarer
Postat av: Nikita

Nu har du chansen att vinna ett presentkort hos Gangstar i min blogg

tävla här:

http://nikital.blogg.se/2009/september/vinn-ett-presentkort-hos-gangstar.html

2009-09-28 @ 02:54:19
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Ny tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_28.html



..med chans att vinna 1 presentkort värt 400kr från en finfin barnbutik! Kika gärna in o ha en fortsatt braig kväll =) Kram

2009-09-28 @ 22:34:30
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0