BILLY

Äntligen börjar vi få lite mer plats här hemma, och det börjar bli riktigt hemtrevligt faktiskt!

I lördags så hade vi tröttnat på hur det såg ut här hemma så vi satte igång projekt "städa-ur-o-röj-bort-skiten".
Jag skrubbade lägenheten medan Thomas rensade ur källaren och slänge minst hälften av allt vi hade där nere. Sen så flyttade vi ner vårt runda köksbord och ställde upp det stora istället, eftersom vi ska ha upp kökssoffan hit sen också. Och det blev så megafint! Och så hemtrevligt också *njuter* Vi hade väl tänkt att göra något på kvällen, men vi var så jädra trött då så det blev att kolla på serien "Mot alla vindar" som egentligen heter "Against the wind". En del av er kanske minns den från början av 80-talet.
Handlar om hur irländarna hamnade på Australien genom fånggrejerna o det. Jättebra är den iaf och finns att beställa från nätet. Måste varna för signaturmelodin bara, den sätter sig i huvudet o sen kan man inte nynna på någon annat..alls.. Så vi såg alltså på det och åt av min hemagjorda chokladtryffel..den var mumsig :)

På söndagen så var vi sega...igen =) Och det blev vindarna då också. Efter x antal avsnitt kände jag att det var dags att ta tag i den där förgrymmade matten igen och Thomas kände att han var tvungen att göra något. Så vi tittade ut lite grejer på Ikeas hemsida och sedan åkte han iväg o fixade det medans jag satt hemma o svor över substitutionsmetoden..nånting..
 Så nu har vi en till bokhylla i vardagsrummet och två byråer i sovrummet och det blev så tokfint det också. På söndags kvällen såg vi klart sista avsnittet av vindarna, vi fick änna ångest efter, inga mer vindar :( Vad ska vi göra nu? Till middag så gjorde Thomas en jättegod kyckling (Coop hade haft extrapris på hela färska kycklingar så vi passade på). Kyckling med någon citron/lime marinad o sen hasselbackspotatis till..åh...för er som inte vet så lagar Thomas himmelskt god mat!

Igår så var det Body Balance igen, lika gött som vanligt och man är ju härligt ovig på morgonen =) men skönt är det. Sen var det hem och läsa boken "The Jar Bell" av Sylvia Plath, ska ha prov på den på torsdag. Fick mail från läraren idag också att vi får lov att ha med oss boken samt stödanteckningar och det är ju bra för det kan ju bli lite jobbigt ibland att skriva en lång bokrecension på engelska. För alla er som inte läst den boken så gör det, den är riktigt bra faktiskt!

Vill ni se bilder så kan ni kolla in http://emoen1.bilddagboken.se där alla bilder ligger nu eftersom jag inte vill ha mina kort kopierade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0