LINSER & SPENAT

Imorse var jag totalt toktrött, så trött så det fanns inte. Men det var bara att ta sig upp ändå eftersom det var skoldags o sånt.
Lyckades glömma hälften av allt jag skulle ha med mig, men kom som tur var på detta när jag var på väg ner för trapporna, så det var att vända upp igen och samla ihop sig :) Kom ändå konstigt nog i tid trots att jag blev så sen.

Geografilektion, alla verkade vara lika trötta. Vi hade tydligen läxa att vi skulle läsa om något. Läraren står där framme och frågar om det är NÅGON som överhuvudtaget har läst?
Alla ser fortfarande ut som zombies.
Läraren inser att han inte kommer någonstans så han fortsätter med lektionen :) Givetvis var det tvunget att vara en riktigt jobbig lektion med många ord o komplicerade vindvirvlar. Men det gick bra ändå som tur var hehe

Funderade lite på vilken lektion jag skulle gå på sen o bestämde mig, men den började senare så jag åkte hem emellan o bara slappade lite.

Tillbaka till skolan o hade en..tjae..kvarts lektion tror jag att det var..

Sen åkte jag in till stan för att träffa Sanna. Vi gick och åt lunch, det blev nån slags lins- och spenatsoppa och den var faktiskt väldigt god, trots att den inte såg så god ut. Men efterrätten var ju ändå bäst..ett buffé bord med tårtor! :D Mmmm..farligt..men gott

Vädret i Göteborg var i förmiddags ganska skönt, solen sken o sånt, ju längre dagen framskred ju kallare blev det och jag fick ont i mitt öra. Bara så ni vet.

Det som gäller nu är att plugga...plugga plugga plugga för jag har faktiskt ganska mycket att plugga :)


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vart finns det buffe med tartor?? Vill ha!

2008-03-07 @ 11:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0