SKÖNSJUNGANDE HERRAR

Frågan om var i stan man kan äta tårtbuffé kom upp, så här kommer svaret så ni kan gå dit o frossa ;)

http://www.alltomgoteborg.se/Profil.aspx?EntityID=936367

För att fortsätta prata lite mat då, för det är ju så gott..I helgen var vi på Canton house, kinarestaurang med Cantonkök och wow vilken klass det var på stället! Vi var så imponerade hela högen så det var inte klokt!
Menyn var helt utsökt, jag tog currynånting kyckling med potatis och Thomas tog kyckling med mild nånting sweet ´n sour sås till med sesamfrön på, åh :)
Vi blev lite förvånade när hon kom in med tallrikarna bara, eftersom de som valt att äta med bestick fick platta tallrikar och vi som valt att äta med pinnar fick små, djupa skålar..vi funderade lite vad det var frågan om. Något vi blev glada över var att man fick ett pinnstöd så dom slapp ligga direkt på underlägget.
Men sen när maten kom så fattade vi :) Eftersom vi åt med pinnar så åt vi som de gjorde i Kina, i skålar! Wow..det var så imponerande haha, men är man van vid dom här "vanliga" kinakrogarna med exakt samma saker på menyn och sånt så är det ju verkligen imponerande, det måste ni faktiskt hålla med om....

Såg en så söt sak på spårvagnen för några dagar sedan också när jag var på väg till skolan. Så där satt jag och det kommer alltid på en massa skolbarn som skriker och gapar och sånt. Just denna dagen kom det på en massa småpojkar som var såå coola så det fanns inte, som det brukar vara i den åldern när man är runt 8-10 år nånting.  Efter ett tag går några av killarna av så det är tre stycken kvar..och då är det så gulligt för helt plötsligt så börjar dom sjunga:

"lollipop, lollipop o lala lollipop"

några gånger, så sött ju haha...Sen är det en av småherrarna som drar igång o börjar sjunga en bit på "Mr Sandman", han sjöng jättefint! Det är sånt man kan få se en dag i Göteborg :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0