ALKISAR & SMÅGLIN

I onsdags så åkte jag o Frida in till den stora staden med våra små galenpannor.

Frida berättade att en gång när hon hade åkt vagnen så hade det gått på en alkis o satt sig o stirrat på henne samtidigt som han hade ätit en glass på ett något obscent sätt (uh). Sedan hade han gått fram till vagnen o börjat pilla på den varav Frida frågat vad han höll på med. Då hade han ställt sig jättenära Frida o frågat om hon ville ha glassen o sen när hon sa nej så hade han bara släppt den vid hennes fötter.
Det är tamejsjutton ett äventyr varje gång man ska på vagnen o åka nånstans, o då menar jag inte äventyr i positiv bemärkelse.

Men in till stan kom vi iaf o sprang runt o letade fars dag present, det gick sådär till en början. Thomas har ju sett fram emot den här dagen väldigt länge, så jag insåg att det liksom inte bara räckte med en slips utan det måste vara nåt väldigt genomtänkt. Efter många turer så hamnade vi inne på Åhléns och jag kom på att en bok kanske kunde vara något. Så hittade jag barnbokhyllan och en bok med rim och ramsor. Ni vet dom här "rida rida ranka" o "mormors lilla kråka" o dom. Dessutom så stod det brevid varje ramsa vad man kunde göra med barnet, typ kittla handflatan eller vandra tå för tå och säg detta. Sånt där skoj liksom.
Inte för att vara sån, Thomas är helt underbar, men jag tror Alexander är liiite trött på att bara höra "bäbä vita lamm" och "blinka lilla stjärna" varje kväll. Om inte annat så kan mamma tycka det skulle vara skoj att höra nåt annat ;)

Det som är bra med Åhléns är att dom har ett skötrum/amningsrum och en stor toalett där man kan dra med sig barnvagnen in. Det som var lite smått störande när vi var där var att det sprang in småtjejer som skulle använda toaletten hela tiden bara för att det var gratis. Det är inte så trevligt med en massa spring när man sitter och ammar eller står och byter blöja. Men annars så var det trevligt, det fanns soffor o micro.
Efter amningstiden så gick jag o Frida vidare och åt....SUSHI!! Åh, som vi har längtat o suktat efter denna sushi. Vi ville inte direkt ha mammasushin utan vi ville ha riktig. Och våra små knoddar var så duktiga så vi fick äta o njuta.
Melih sov för en gångs skull och Alexander var vaken för en gångs skull haha. Han låg i vagnen och pratade med spöket Laban som hänger ner.

Och eftersom vi tyckte det var så gott så kom vi på att vi skulle göra detta till en veckotradition. Så nästa vecka så ska vi dit o äta igen och dra med oss våra mammor, för vi tyckte det kunde vara trevligt.

Kommentarer
Postat av: Katta

Är Sushi verkligen gott??? funderar

2008-11-07 @ 15:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0