FÖRSTA GÅNGEN...

Igår så traskade jag, Alexander, Frida och Melih bort till öppna förskolan. Det är så bra där för dom har två hus, ett där dom små barnen är och ett där dom större håller till. Man kan ju lite lätt säga att det är en liiite högre ljudnivå där de större barnen är =)
Iaf så har dom en babygrupp för bebisar som är 0-6 månader ungefär.

När vi kom in så stod där massor av vagnar och det var nästan svårt att få plats, men på nåt sätt så lyckades vi knö oss in och fick parkerat. Gött att man kunde ställa in vagnarna så de inte behövde stå där ute. När vi kom in i rummet så var där massor (kanske inte så många men det kändes så) av mammor och deras små guldklimpar. Det var så gulligt så ni fattar inte. Bebisarna låg på den stora mattan i mitten av rummet och höll på med leksaker o kuddar. Mammorna (och en pappa =) satt antingen o lekte, tjötade eller fikade lite. Vi var väl lite blyga i början, jag o Frida, vi blir det lätt bland nya människor. Men efter ett tag så släppte blygheten och vi började faktiskt kommunicera med folk.
Alexander var jättefascinerad av allt och råstirrade som bara han kan. Det var mycket på en och samma gång att ta in, men han verkade ändå inte speciellt orolig eller ledsen.

När folk började dra sig så fanns det lite mer plats på madrassen som låg där i mitten av rummet så vi la ner dom där och det var skoj tydligen =) Alex hittade någon leksak som såg ut som ett bi som vi lekte lite med och sedan så låg han och tittade på dom andra bebisarna som låg där. Han var även yngst av alla som var där den dagen och mammorna tyckte det var roligt att det var två bebisar där. Jag o Frida tyckte väl iofs att alla var bebisar, men för dom som hade lite äldre bebisar så var ju våra väldigt små då.

Alexander blev så avslappnad efter ett tag så han tom började prata. Han låg där och sa sina små jollerljud och det lät så gulligt =) Sedan så fick han och Melih nåt ryck så båda låg och skrattade, ne förlåt att jag tjatar om det men jäses vad gulligt det var, helt bedårande! Ska kolla med Frida om det är ok att jag lägger in en bild på Melih, är det det så kan ni kolla bloggen imon igen så ska jag lägga upp ett kort när Alex o han ligger brevid varandra på mattan.

Nästa vecka ska vi definitivt tillbaka och då ska vi göra gipsavtryck på hand och fot =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0