NAVELKONTROLL

Eftersom Alexanders navel fortfarande...inte läkt ihop så ringde jag BVC igen för att höra om detta var normalt. Det gojsar sig fortfarande och sen sticker det upp en röd grej ur naveln (tydligen slemhinnor). Tyckte den borde läkt ihop eftersom hon förra gången vi var där applicerade nånting på som skulle göra att vävnaden i dog, och det gjorde den ju också men verkar nu då ha uppstått från det döda.
Najs.

Hon och en kollega tittade på naveln och trodde att den skulle läkt ihop sig tills nästa besök vi har i december. Eftersom det inte var svullet eller luktade konstigt så beslöt dom sig för att inte göra något utan bara låta den vara. Så vi får väl hoppas att den läker ihop, speciellt eftersom babysimmet närmar sig (eller ja, det är väl några veckor kvar iofs =).
Jag ville passa på att mäta honom också eftersom jag fått intrycket av att stl 56 redan börjar bli för smått. Vilket känns konstigt eftersom de passade väldigt bra för bara 1 vecka sedan. Funderade på om jag hade krympt dom i tvätten eller nåt.
Men ne..
På 12 dagar har ungen växt 2½ cm! Så det var inte bara en illusion..

Efter BVC så traskade vi vidare mot Öppna Förskolan där vi mötte Jennie med lille Felix, Mikaela och Jovanna och självklart Frida och Melih. Märkte att Alexander börjar känna igen Frida nu eftersom han tittar på henne med en "ickestirrande" blick. Det är ju kul faktiskt.
Vi satt o tjötade o Alexander låg o pratade med Felix..lite småhögt sådär *harkel* Han har ju börjat prata  (läs; jollrar) ganska mycket nu och ganska högt ibland. Men det låter så roligt o gulligt när han ligger där o pratar. Och sjunger man för honom så sjunger han med efter ett tag =)
Sedan så gjorde vi avtryck i lera som senare ska bli gipsavtryck. Lovar att lägga ut en bild på det. Det såg så fint ut med lilla foten och lilla knutna handen..ååh...det var jättemysigt igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0