FINT BESÖK

Det här är fortsättningen på vår semester i Grekland..

Så hade det då blivit onsdag och dagarna fullkomligen flög iväg!
Denna dagen skulle ju Kaeth och Louisos komma tillbaka och hälsa på, eftersom Thomas föräldrar tyvärr inte var hemma då de kom förbi sist.

De kom på förmiddagen och de hade med sig jättefina presenter till Alexander, så gulligt av dem =) Det var ett par shorts med tillhörande linne, lite stort än så länge men shortsen blev utmärkta 3/4 byxor. Dessutom fick han en spann med leksaker i, en spade och en kratta. Han älskade sin spann och tillbehören!

Kaeth hade tagit med sig hemmagjorda teropita och spanakopita. Ni kanske blir lite fundersamma på vad detta nu kan vara? Jo, det första är en slags filodeg med fårost i, och det andra är typ filodeg fast med spenat. Jag kan ärligt säga att jag inte är överförtjust i de som har spenat i sig, men herregud vad goda hennes var! Hon kan verkligen laga mat den människan. Hon hade tagit med sig en hel plåt av dessa godsaker som vi intog tillsammans med lite kallt vatten och sen kaffe på det. Får ju säga att vi blev tokmätta, för det är verkligen mättande.

Alexander stod senare för underhållningen då det var dags för hans bad och han plaskade som en vilde i sin balja och lekte med sina nya leksaker. Tänk att det kan vara så roligt att kratta vatten.
Innan de åkte så blev vi hembjudna till dem i Thessaloniki på lördagen och det såg vi fram emot.

Då de hade åkt sin väg så tog vi det bara lugnt. Dock var vi lite bekymrade över Alexander. Inte när det gällde maten eller värmen eller nåt sånt. Men över hans aktivitet, han verkade ha så tråkigt och han satt ju bara i sin stol eller sov eftersom vi inte hade någon annanstans att göra av honom.
Men så kom vi på dunderidén!



Vi drog helt enkelt ut sängmadrasserna, våra påslakan och kuddar och sen satte vi Alexander där. Det var jättemysigt. Han satt där och lekte medan jag låg brevid och läste i min bok. Det var rena paradiset..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0