ELINS STUDENT

I måndags så fick Alexander uppleva sitt första studenfirande, eftersom min låtsas/plast/bonus/plus/ingifta kusin (min kusin helt enkelt =) tog studenten.



Det var en helt underbar dag med massor av solsken och glada (och fulla) människor! Vi ställde oss på skolgården och en efter en sprang klasserna ut med glada tjut till sin musik. Alexander tyckte väl inte att detta var fullt lika roligt som studenterna, men det gick bra ändå efter att vi backat undan lite grann.

Efter att Elin tutat och åkt iväg med klassen på sin lastbil, så gick vi andra till Rubinen för att avnjuta en liten buffé (som var superduper god!!) Eftersom den ligger på Avenyn och deras åka-runt-stråk gick där så kunde man följa deras glada glädjerop.

Första gången de åkte förbi var de superladdade
Även andra gången
Tredje gången hade några taggat av lite
Fjärde gången kämpade de
Femte gången var det några få stackare som försökte hålla igång..
men tröttheten tog ut sin rätt..och champangefrukosten hade säkert gjort sitt också ;)

Efter att Elin mötte upp oss, glad, trött och med mindre röst kvar, så åkte vi vidare hem till hennes mamma för lite firande.
Det bjöds på en helt underbar buffé med pasta- och potatissallad, revben, kyckling, majskolvar, soltorkade tomater etc..Dessutom satt vi ute i solen så jag fick en alldeles utmärkt bränna hehe

När det sedan var dags för tårta så öppnade stundenten sina presenter, och som ni ser på bilden så fick hon bla en massa muggar med olika muminmotiv som hon blev tokglad över.



Kommentarer
Postat av: Günter Sand

Fint bildcollage

2009-06-03 @ 19:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0