GRILLKVÄLL

I lördags så var vi hemma hos våra vänner Sara & Magnus för att se hur det stod till med deras bygge samt för att grilla.

Innan vi åkte dit så hade vi vart en sväng på Landvetter för att vinka av A farmor och farfar då de skulle åka i förväg till Grekland, vi passade på att ge dem lite mer bagage också så vi kan åka lite lättare. Så nu kommer vi bara ha jättemycket bagage istället för megajättemycket =)

Sen så åkte vi vidare till Sara och Magnus. 
Det första vi gjorde när vi kom dit var att fika. Jag hade bakat en pistagekaka (som blev mycket uppskattad!) vi drack kaffe och tjötade lite i allmänhet.  Magnus undrade om vi inte ville åka och kolla in stranden, och det tyckte vi lät som en bra idé. Så vi packade in oss i bilarna och åkte dit.

Det var en liten bit att åka ändå, men skönt att inte ha sådär jättelångt till havet.
Vi traskade runt litegrann och vi kom väl inte så vidare långt eftersom det var klippigt och det var lite trixit att köra runt sulkyn. Så vi gick och köpte glass istället och satte oss på cafeét. =)
Alexander fick ingen glass men däremot så fick han leka med glasspinnarna och kom snabbt på att det var gott om man smakade på pinnen haha. Det var sött och gott.

Sen åkte vi hem igen och där satte vi igång grillen. Thomas hade gjort sin underbara tsasiki, Sara och Magnus hade gjort en härlig sallad, vi hade laxspett medan Sara och Magnus satsade på en köttbit. Medan vi satt där så sprang katterna runt. Skorpan ville inte vara med på kort, Lakrits sprang iväg nånstans men Solo ville däremot vara med på kort (eller inte) men jag lyckades få ett fint ändå.
Alexander var toktrött men ville absolut inte sova, för han kunde ju missa något. När det är varmt så verkar alla barn vilja sova mer; förutom A som istället ska vara vaken.

Vi fick lite grejer av dem också; blöjor, välling, gröt, nappflaska och en cd med Astrid Lindgren, A sa tack o bock och vi blev också jätteglada =)

Maten var otroligt god! Potatisen var kokad tillsammans med dill och jag vet inte om det finns något som är mer somrigt?



Efter vi hade ätit så passade vi på ta en rundvandring för att se hur långt de hade kommit med huset, det kommer bli så fint när det är färdigt. Thomas kunde konstatera att allt skulle vara klart till jul, däremot var det inte sagt vilken jul, men iaf till jul =) Det som gäller nu är köket, vi såg lite bilder och det är bara wow! Så vi ser fram emot att se det då det är uppmonterat och klart.



Sen åkte vi hemåt.
Glada och mätta med en mycket trött liten pojk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0