BESÖKET HOS DOKTORN

Idag var det dags för återbesök hos doktorn för att se om det var kikhosta eller inte som lillgrisen åkt på.

Kerstin var duktig och sparade på miljön genom att promenera bort istället för att ta bilen. Iofs så hade det sin lilla förklaring då Kerstin blev klar med allt mycket tidigare än hon hade tänkt och därför kunde gå mycket tidigare också. Så fick de ju lite luft på samma gång (om vi då bortser från alla avgaser på vägen)

Väl hos doktorn så kom han fram till att provsvaren var negativa!! Varken kikhosta eller det där andra som börjar på my nånting. Däremot så KAN det utveckla sig till ett RS-virus, men som sagt..bara kanske. Ett RS virus är inget som är farligt för barn över ett år och vuxna. Däremot så kan det bli väldigt allvarligt för små barn och för Alexanders del så kan det innebära några mycket jobbiga veckor framöver...om det nu då skulle utveckla sig. Men Kerstin tror inte att det kommer utvecklas...
Eftersom hon ville veta när de kunde träffa de andra bebisarna igen så frågade hon doktorn och han tyckte att de kunde vänta en vecka eller så. Men han smittar antagligen inte eftersom han redan hostat några dagar, men Kerstin ville gärna vara på den säkra sidan för att inte smitta ner de andra små bebisarna.

På vägen hem så gick de förbi spelbutiken för att hämta kostymen som hade anlänt. Kerstin såg en polisbil som svängde in på samma gata som spelbutiken när de var på väg.
Typiskt, tänkte hon, men är det rån så får dom tamejsjutton vänta för jag SKA hämta kostymen! 
Alla som känner Kerstin vet hur envis hon kan vara och skulle antagligen gått in i vilket fall för att hämta kostymen.

Bråka ALDRIG med en kvinna som bestämt sig för något..eller väntat ett bra tag på kläder..eller ja..bråka aldrig med en kvinna överhuvudtaget, för ditt eget bästa.

Men det var inget rån eller så, så därför kunde kostymen hämtas.
Väl hemma så provades den på Alexander och den satt som handen i handsken! T o m lite för stor. Ännu ett moment som fick Kerstin att pusta ut och lillgrisen var såååå fin i kostymen!

Så summa summarum så blev det ju ganska bra ändå

Kommentarer
Postat av: Katta

Men fick du inget svar på varför han hostar sådant då?Och kommer det att gå över? Och NÄR isåfall????

2009-03-12 @ 06:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0