DOKUSÅPAN BABYSIMMET - GRODAN



Resumé: Återsim eftersom Alexander missat två gånger pga sjukdom...

Det var återsim på Lundbybadet igen och efter vad som hände förra gången så kände Kerstin ingen större lust för att gå dit, men gjorde det ändå. Thomas stannade hemma och fixade med saker medan Kerstin och Alexander åkte dit.

När de kom fram så var det mycket bättre än förra gången. Dörren var inte låst och det fanns personal där (som iofs ignorerade dem en stund eftersom det var nåt samtal med kollegan..men ändå) 10 min kvar till lektion så var det in i omklädningsrummet för lite ombyte. Även detta gick smidigt och Kerstin kände sig för en gångs skull nöjd och glad under besöket där.

In i duschen en snabbis och sen bort på varmvattensbassängen där Aquabarn har sina lektioner. Det blev till att vänta en pyttestund utanför men sen var det in och ner i vattnet. Alexander var glad även här för vattnet var riktigt varmt och det gillar väl alla? Nästan iaf..
Som vanligt i början av lektionen så blev det namnsången och denna gång så valde Alexander att plaska..igen..*harkel* Ungen gillar att plaska...
Sen blev det "fria aktiviteter", med det menas att man kan fråga instruktören om det man missat, men eftersom det var de två första lektionerna Alexander missat så var det bara att öva på grejer man gjort innan.

Så det blev ner i badringen med ungen igen och ojojoj vad han jagade runt sin mamma..och en gul plastanka..i bassängen. Han skrattade o sparkade o hade sig. Så tog de en paus från det och gjorde ett eller två grunddyk och Alexander verkar inte riktigt uppskatta dessa dyk lika mycket som han gjorde i början. Men han kan ju dyka iaf.
Sen så blev det lite plask hängandes över Kerstins arm och det gick bra det med...så tänkte Kerstin att de kanske borde öva på rygg en del eftersom Alexander inte gjort det så mycket och inte gillar det. Kerstin flippade över honom på rygg och då höll han först på att somna och sedan så började han peta sig i öronen (gillade antagligen inte vattnet som kom i, men öronen ska vara under vattnet när de är på rygg) Men sen så spratt det till i ungen och han började skratta som en tok samtidigt som han sprattlade med både ben och armar! Och undan gick det, men varje gång han slutade sprattla så tog det stopp, och så fort han satte igång igen så kom det en underbart ljuvligt skratt samtidigt som han tog sig fram genom vattnet.

Så blev det mer badring och tyvärr så är ju Kerstin ganska kort (det är ju inte direkt någon hemlighet, som Thomas så fint uttryckte det en gång) vilket skapade problem då de kom ut på det lite djupare ställena..så Kerstin fick snällt hoppa tillbaka på tårna in mot det grundare stället samtidigt som hon blev jagad av en skogstokig Alexander i en gul badring.

I det stora hela så var det en väldigt bra lektion och ett bra återsim. Både Alexander och Kerstin kände sig toknöjda.

Så bra =)


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tack för tipset om Esberitox! Har aldrig hört talas om det tidigare..var köper man det?



Kram

2009-03-30 @ 17:05:50
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Carolina

Hej! Jag vill tipsa om att jag har en nystartad tävling i bloggen! :)

2009-03-30 @ 18:48:32
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0