DOKUSÅPAN BABYSIMMET; SISTA GÅNGEN MED KRABBAN

Resumé: I förra veckan så testades det att sitta i en flytring. Barnen skulle då sparka med benen för att ta sig fram emot leksaken som låg i vattnet framför dem. Alexander tyckte inte alls det var skoj utan var mer intresserad av att äta upp ringen han satt i. Detta gjorde att han blev framtung vilket resultare i x antal kallsupar.

I veckans avsnitt: Säsongsavslutning för Krabban. Hur ska det gå? Kommer Alexander att kunna sitta i ringen och kommer han klara av en hel lektion utan att börja gråta?

Missa inte veckans spännande avsnitt av;
DOKUSÅPAN BABYSIMMET!

"Åh vad skönt! tänkte mamma Kerstin när hon gick ner i vattnet och kände att det var mycket varmare än förra veckan. Hon fick förhoppningar om att Lillgrisen skulle tycka det var skönt han också. Pappa Thomas hjälpte Alexander ner i vattnet så han kom i mamma Kerstins famn och de samlades i den vanliga ringen. Brevid dem hade de Tant Karin, Danne och lille David som precis som förra veckan plaskade för glatta livet med sina armar.
Namnsången började sjungas och Alexander valde dagen i ära att gunga, det gick ganska smärtfritt. Men så hörde mamma Kerstin hur någon började bli lite skakig på gnället och vips så kom det tårar och världens galltjut från en herre som inte alls var nöjd med situationen nånstans. Men tårarna berodde antagligen på att det var en annan bebis som skrek och det smittar ju som sagt, det där bebisgråtet.

Efter ännu en gråtattack så var de redo för dagens första utmaning! Dyk! Så många månader gammal som bebisen var, så många dyk skulle det bli. Mamma Kerstin förstod inte riktigt hur de skulle hinna med 5 dyk på den korta tiden, men jaja, hinner man inte så gör man inte.
Dagens andra utmaning var liknande den med flytringen fast istället skulle armarna användas. Barnet skulle läggas mot armen och sparka med benen mot en leksak och jag kan lova er att när instruktören och Alexander började jaga mamma Kerstin i bassängen så gick det så fort så mamma Kerstin hann med nöd och näppe undan!
Det gick faktiskt mycket bättre och Alexander verkade till och med tycka det var roligt att plaska omkring där och sedan så gjorde det en hel del att pappa Thomas satt där uppe på kanten och gjorde grimaser också.
 Tokpappa!

Tyvärr så blev det inget Krabba märke eftersom instruktören inte hade fått några, men hon hoppades att de skulle skicka hem dem på posten. Så hoppades mamma Kerstin också eftersom hon sett fram emot det här märket VÄLDIGT LÄNGE! (Nu kanske några av er tycker synd om stackars Alexander som har en mamma som är en sån märkesnörd, men mamma Kerstin tror att Alexander kommer tycka om det i framtiden, att få ta märken alltså)

Så avslutades lektionen med att barnen fick flyta på rygg, sjunga jungfru skär och sedan vinka hejdå till vinkasången.

                                      

Nästa vecka i DOKUSÅPAN BABYSIMMET: Det är dags för en ny omgång; GRODAN. Vad kommer hända då? Kommer det bli megaavancerat? Dessutom är det ny lokal och pappa Thomas är bortrest vilket gör att mormor Ingela kommer följa med. Hoa, hur ska det gå?

Följ bloggen med Bloggkoll för att inte missa något!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0