EN DAG HOS MORMOR & MORFAR

I söndags så fick familjen Thomas för sig att de skulle åka ut på landet och hälsa på mormor och morfar (Alexanders) med en baktanke att Thomas skulle tvätta familjens bil.
Sagt och gjort, familjen packade in sig och brummade iväg mot nya landskap.

Väl framme så började Thomas med bilen ganska omgående medan Kerstin, mormor Ingela och Alexander satte sig för ett parti Skip-Bo. För er som inte vet så är detta spel fruktansvärt beroendeframkallande..så 3½ timmar senare satt de fortfarande och spelade. Alexander fick såklart vara med trots att det gick sådär för honom, man kan väl säga att Skip-Bo än så länge inte är hans starka sida.

Förutom x antal partier av detta spel så skvallrade Kerstin för sin syster om deras fars matvanor, Alexander lyckades tillslut somna efter mycket om och men och glufsade snabbt i sig gröten senare när han vaknade.

Morfar lekte tittut genom dörren och Alexander ansåg att detta var hysteriskt roligt. Fast på nåt sätt så är ALLT morfar gör hysteriskt roligt. Det räcker oftast att Alex tittar på honom så börjar han skratta. Antingen så är morfar helt enkelt väldigt rolig eller så är ungen bara väldigt lättroad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0