EN DAG MED KARIN & ADRIAN

Igår så var det dags att återigen träffa Karin och Adrian. Lillkillen hade växt massor sedan Kerstin träffade honom sist, vilket var när han var 4½ månad o nu fyller han snart 1 om några dagar.

Eftersom hissen lagom lägligt hade gått sönder i Kerstins hus så fick hon ta Alexander (som sov som en stock) under armen och kånka ner för de smala, höga trapporna. Men det gick! Tur att hon är så stark flickan..
In med lillgrisen i bilen för att sedan brumma bort till Karin som väntade vid Backaplan.
Massor av kramar o inspaning av bebisar (jo..Adrian är faktiskt bebis i några dagar till). Sen var det in på H&M en sväng för Kerstin ville gärna hitta den där klänningen som hon planerat att ha på Alexanders dop, men den fanns inte där inne. Oj vad hon fick behärska sig för att inte storshoppa åt lillgrisen. Så mycket fina grejer! Det är ju rent ut sagt livsfarligt att gå in i klädaffären. Men suger gick att motstå och de vandrade bort mot ett café som hette Paus.
Karin hade vart där en gång innan och de serverade kanongod husmanskost, vilket kanske inte är så vanligt dessa dagar..

Där inne var det supermysigt och de hittade ett litet avlägset rum där de ställde ner barn o väskor o jackor. Man blir ju lite av en packåsna, minst sagt, när man har barn.
De hade även ett lekrum där Adrian sprang omkring o lekte. Alexander satt mest och tittade på.


Adrian, Karin & Alexander

Så blev det då dags för stunden de alla hade väntat på; maten
Både Karin och Kerstin valde fläskkotlett med potatisgratäng och whiskeysås. Åh jäses vad gott det var! Vet ni vad det bästa var också?
Man fick ingen portion a´la gigantisk utan det var en fullt normal portion som man blev så där lagom mätt på. Man var inte hungrig och mådde inte illa efter. Dessutom så ingick det en supergod sallad och kaffet smakade faktiskt GOTT! Hur ofta händer det liksom?
Adrian och Alexander studerade varandra väl och länge och kom på att de nog gillar varandra ändå, tur det eftersom Kerstin och Karin planerat att de ska vara vänner =)

Det är ju trots allt den lilla kroaten o greken :P


Alexander & Adrian

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0