EN LOVLEY DAG

Dagen..eller natten ska man kanske säga, började med att den unge herrn Alexander vaknade 03.30. Glad i hågen och redo att stiga upp. Dessvärre var hans mamma inte lika redo för detta utan sa till ungen att somna om igen, vilket han faktiskt gjorde och sov ända tills klockan blev 06.50.
Kerstin insåg då att det inte var någon större idé att säga till honom att somna om igen, utan gick upp för att ringa Thomas som befann sig på ett hotell i Belgien. Hon tycker nästan det är lika spännande att ringa hotellet som första gången eftersom hon får öva på sin engelska.

Alexander och Kerstin gick upp, åt frukost, gjorde sig iordning och vandrade sedan in mot den stora staden Göteborg för att köpa lite tråd till broderiet som Kerstin håller på med. Det är ju typiskt att det ALLTID är någon tråd som ska ta slut.
Sen tog de vagnen hem och åt lite lunch. Alexander fick potatis med morot och majs, efterrätten tvistar de lärde fortfarande om han gillade eller inte. Kerstin tror mer på gillade inte med tanke på de grimaser och utspottningar han gjorde (ungen gillar ju som sagt bara honungsmelon så att få honom att äta något annat är praktiskt taget omöjligt..i fruktväg alltså)

Sen har det inte hänt så mycker mer. De har relaxat, saknat Thomas och Kerstin har gjort iordning lax som Alexander ska få börja med nästa vecka. Till laxen har hon även gjort en fisksås *duktig*
Så nu sitter hon bara o väntar...o väntar...o väntar på att Thomas ska ringa o säga att han är på bussen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0