ETT SAMTAL TILL..

AQUABARN bidde det idag.

Anledningen?

Jo..första lektionen missades ju eftersom Alexander hostar så fasligt. Därför ringde Kerstin och satt de kommer missa ytterligare en lektion (vill ju änna inte bli bortplockad) men det var lugnt, det går att ta igen.
Skönt det..
Dessutom så passade hon på fråga om Krabbanmärket också som de inte fick sista lektionen på Krabban. Men den kommer skickas hem *stooort jubel* Alla vet ju som sagt vilken liten märkesnörd Alexanders mamma kan vara..

I övrigt så har dagen flutit på som vanligt. Lillgrisen ligger o sussar så gott i sin vagn efter att ha intagit en måltid beståendes av 0,5 dl potatispuré och 0,5 dl morotspuré. Mm..smaskens..eller ja..det kan väl diskuteras. Han verkade inte ha något emot det iaf..

Kommentarer
Postat av: Krille

Hejsan!

Tänkte bara tipsa dig om www.bloggdesign.nu då jag såg du varit inne på en annan hemsida om bloggdesign så jag antar detta kanske är något intressant för dig? :)



Bloggdesign.nu är Sveriges enda community för bloggare och bloggdesign där artiklar skrivs om tips på hur man kan förbättra och få inspiration till sin blogg. Dessutom finns även ett forum för att ställa egna frågor om allt man undrar om bloggdesign. Detta är det perfekta stället att få personlig hjälp med sina bloggproblem. :)



www.bloggdesign.nu finns även en funktion för att ladda upp egna bloggdesigner såväl som delta i tävlingar om andra designer. Designer som laddas upp kan erbjudas för pengar, via tävlingar eller gratis. Detta är helt upp till personen som laddar upp designen att bestämma.



Och www.bloggdesign.nu har även Sveriges bästa smileyfunktion. :) Med den får du smilies snabbt och enkelt till dina blogginlägg.

Titta gärna in. :)



mvh, Krille

2009-03-13 @ 15:53:07
URL: http://www.bloggdesign.nu
Postat av: Ulrika

Tipsar dig som redan är med o tävlar hos mig att Tant dratt igång ännu en tävling:



15.html" rel="nofollow">http://uj76.blogspot.com/2009/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart15.html



Kika gärna in =)

2009-03-15 @ 18:03:46
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Fia

Nu har jag ytterligare en bloggtävling hos mig, Det är jättelätt att medverka i tävlingen, välkommen att delta!

www.metrobloggen.se/FiaOfSweden

2009-03-16 @ 22:38:39
URL: http://www.metrobloggen.se/FiaOfSweden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0