MÅNDAGSMYS

Igår kväll så var lillgrisen väldigt trött så Kerstin la honom i sängen runt 20.15 tiden. Detta gjorde att  Kerstin och Thomas fick en hel kväll att bara ägna sig åt varandra! Det bästa var att ingen av dem var så där toktrötta heller som de brukar vara annars.
Så äntligen skulle de se den andra filmen som handlade om Arn!  Kerstin hade lääänge sett fram emot detta och blev chockad då Thomas sa att han också ville se den (med tanke på att han satt hela första filmen och bara pratade om hur dåligt allt var..). Men hon blev glad och filmen åkte på.

Efter 10 minuter fick de starta om filmen eftersom  Thomas pratade om landskap och Kerstin då missade en stor del av filmen.

Mycket annat intressant hände också..bland annat så...

* När Arn kommer hem frågar Thomas lite lätt vem han som hoppar av hästen är. (Då har vi alltså precis sett Arn  i en scen)

* När Arn pratade med sin bror Eskil så hördes Thomas röst eka: "Eskiiiil, Eskiiil, maaat..kom in o ät!"

* När Norge kom och hjälpte Sverige så hördes Thomas röst: "Meeen..Norge brukar ju aldrig hjälpa Sverige!"

* När man fick se flaggorna som var blå och gula så sa Thomas att det inte stämde eftersom flaggan inte fick de färgerna förrän på 1500-talet. Här kom även en del kommentarer om Guillou in..

* I den känsliga scenen på slutet när Arn ligger för döden och Kerstin sitter där alldeles tårögd så hörs Thomas röst eka: "Jaaaa! Överraskning, leksak och choklad i ett, KINDERÄGG!"

Detta var inte alla härliga kommentarer under filmens gång, det fanns...många fler..

Kommentarer
Postat av: Katta

ASG Ni är ju inte kloka på en fläck!

2009-03-04 @ 08:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0