SÄNKA SKEPP

Igår så var det earth hour 20.30-21.30 för den som nu av någon konstig anleding lyckats missa detta.

Thomas var kanske inte så på under dagen för att ställa upp på detta eftersom "vi ju faktiskt har lågenergilampor och brukar släcka där vi inte är" Men eftersom Kerstin är kvinnan i det här förhållandet (=regeringen) så släcktes lamporna. Det var t o m Thomas som vid 20.15 tyckte att det var dags att släcka.
Man kan faktiskt lära sina män saker, bara så ni vet ;)

De ställde sig i fönstret för att blicka ut över staden och se om några lampor släcktes. De väntade...och väntade...och väntade...men tyckte inte att Göteborg blev sådär jättemörkare ändå. Dumma politiker!

Men sen sket dom i det och gick och satte sig vid det stearinupplysta köksbordet för lite qualitytime tillsammans..det var dags för spel! Problemet när Kerstin och Thomas ska spela strategispel är att de tänker ganska mycket likadant, nästan för likadant ibland (därav en anledning till att Risk ej längre spelas) De satte sig tillrätta och började. Thomas var väldigt självsäker och var så inställd på att vinna att hans förvåning såg nästan komisk ut när Kerstin lyckades med träff efter träff på hans skepp, och vann första omgången :D Stackars Thomas...

Men han hoppades på blondintur och därför spelade de en gång till (så han kunde få vinna han också). Andra omgången gick liiite knackigare tills Kerstin lyckades klura ut hur Thomas hade placerat sina skepp och då också tog hem andra omgången. Thomas blev lite förvånad över att hon lyckats med konstycket att räkna ut hur han hade tänkt (dah) men som Kerstin brukar säga; "Underskatta aldrig en blondin för rätt som det är så..." Ja..som sagt..

Sen så tröttnade båda på sänka skepp för nu hade båda räknat ut hur den andra tänkte. Så det blev schack, som inte är Kerstins starka grej direkt. Så hon tokförlorade.
Thomas ansåg att hon var en dålig förlorare bara för att hon "råkade" välta ner de sista pjäserna när orden "Schack Matt" kom ur Thomas mun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0