EN GOD NYHET!

Detta mail låg i min inbox och eftersom jag tycker det är så kalasbra så vidarebefodrar jag det här =)
För er som inte hänger med så är detta mail alltså ifrån Libero och jag har tagit texten är från mailet.

"Hos oss på Libero handlar allt först och främst om barnen. Därför har vi alltid tänkt på miljön när vi tillverkar blöjor till barn. Det anser vi vara vår skyldighet mot dem.

Nu har vi tagit ytterligare ett steg och fått våra tre minsta blöjstorlekar (nr 1, 2 och 3) Svanenmärkta. Dessa gick snabbast att få Svanenmärkta och i produktion, så vi har av hänsyn till miljön valt att genast presentera dem som Svanenmärkta.

När Svanen godkänner Liberos blöjor innebär det att de har utvärderats noggrant - det gäller allt från de råvaror som används till hur blöjorna tillverkas. Svanenmärkta Libero-blöjor har förstås samma goda uppsugningsförmåga och passform som de alltid har haft.

Ytterligare ett steg i rätt riktning
Liberos blöjor är ett bra miljöval för barnfamiljer oavsett vilken storlek de väljer. Vi på Libero har under många år arbetat med livscykelanalyser för alla våra blöjor. Det innebär att vi kartlägger miljöpåverkan från blöjornas olika faser. Vi har t.ex. utvecklat högabsorberande blöjor med förbättrad passform som är tunnare, torrare, bekvämare och bättre för miljön.

Svanenmärkningen är ytterligare ett steg i rätt riktning och vi fortsätter naturligtvis vårt arbete för miljön. Vårt mål är att ständigt minska miljöpåverkan från Liberos blöjor.


Mia Westlund
Barnmorska"

SLUT PÅ MAIL!





Kommentarer
Postat av: Katta

Vilken tur att vi alltid valt Libero. :)

2009-09-16 @ 17:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0