Åh vad SKÖNT!!!!!

Idag hade vi vår första tenta och avslutade således kursen Introduktion till vårdvetenskap.

Kan ju inte direkt påstå att jag gick dit imorse med de bästa förutsättningarna eftersom Alexander (efter en hel veckas jättebra sömn) fick för sig att vara *tada* VAKEN!
Kl 4 imorse hade vi en toksöt lite unge som sprang runt o runt o runt o sa mammamammamammamamma.

Väl på plats möttes många i klassen upp, vi är ju 110 stycken nånting sånt så det blev ju att man sållade ihop sig med folk man kände igen, kollade på rulltavlan vilken sal som gällde o sen delade alla upp sig åt olika håll.

Väl i salen kollades legitimationen och vi fick sätta oss på valfri plats. Tycker det sög en del att man inte fick ha jacka eller väska vid sin plats, utan var tvungen att hänga av sig allt på ett o samma ställe. Okej att alla var tvugna att göra det och så, men det kändes ändå inte sådär jättebra att behöva lämna alla sina värdesaker i väskan på ett annat ställe, låååångt bort från var man satt.

En del hade ju missat det här med att man skulle vara på plats minst 15 minuter innan, och fick inte komma in förrän provet hade hållt på en halvtimma. Ganska bra egentligen, men lite jobbigt eftersom det ändå blev ett slags störningsmoment.

Tentan kom, första sidan gick jättebra men sen blev jag trött, och det var inte bra för det var måååånga sidor kvar. Vårdteorier hit o dit,etik o psykologi, sociologi ojojoj..men efter x antal timmar var allt (förutom en fråga) ifyllt och jag lämnade salen med ett huvudet som bultade, var blankt och en kropp som kändes som om den vägde 50 kilo mindre än då jag gick in..

Men första tentan är nu avklarad och skit samma hur det gick, det känns ändå helt underbart!


Kommentarer
Postat av: Therése

Hoppas att resultatet blir lika bra som det låter att det blir =)

Härligt att du börjat blogga igen, blir ju att lägga till dig i min lista på bloggen igen då!

Hoppas att allt är bra med er annars, saknar dig i tråden givetvis, men förstår om det är mycket som händer.. Kram

2010-03-27 @ 13:31:12
URL: http://missgraphic.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0